Home ΑΛΛΑ ΤΜΗΜΑΤΑ Καταραμένο δεύτερο δεκάλεπτο

Καταραμένο δεύτερο δεκάλεπτο

img-20121126-wa0000


Ένα καταστροφικό δεύτερο δεκάλεπτο, τσάκισε τις φιλοδοξίες της ΟΜΟΝΟΙΑΣ να επανέλθει στις νίκες. Οι πράσινοι θα μπορούσαν αν διαχειρίζονταν το χρονικό αυτό διάστημα καλύτερα να έφευγαν με τη νίκη και να έβλεπαν με μεγαλύτερη αισιοδοξία το μέλλον.

Ο αγώνας ξεκίνησε ακριβώς όπως τον περιμέναμε, με τις δυο ομάδες να πάνε καλάθι καλάθι. Στην πρώτη περίοδο καμία ομάδα δεν μπορούσε να ξεφύγει και ο αγώνας ήταν ένα πραγματικό ντέρμπι, με δυο αντιπάλους που παίζουν πολύ διαφορετικό μπάσκετ. Στο δεύτερο δεκάλεπτο δυστυχώς, η ΟΜΟΝΟΙΑ έπαθε ένα απίστευτο μπλακ άουτ τόσο σε άμυνα όσο και επίθεση. Πραγματικά τίποτα δεν πήγαινε σωστά, με τους παίκτες του Τσαγγαρίδη να πετυχαίνουν μόλις 7 πόντους και να δέχονται 31.

Η συνέχεια φυσικά ανήκε στην ΟΜΟΝΟΙΑ, αλλά δεν ήταν αρκετοί. Παίζοντας καταπληκτική καλαθόσφαιρα στην 3η περίοδο, οι πράσινοι έκλεισαν το δεκάλεπτο έχοντας καλύψει τους 18 από τους 25 πόντους της διαφοράς. Μάλιστα μπήκαν και στην τέταρτη περίοδο πολύ δυνατά και έδειχναν ικανοί να γυρίσουν ολοκληρωτικά το παιχνίδι, αφού έφτασαν μέχρι τους 4 πόντους. 1-2 κακές επιλογές όμως, δεν άφησαν την ομάδα να φτάσει πιο κοντά. Κάπου εκεί ήρθε και το πέμπτο φάουλ του Λι Ίγκραμ και η απόδοση της ΟΜΟΝΟΙΑΣ, έπεσε, με τηνΕΝΑΔ να διαχειρίζεται άψογα τον χρόνο και να κερδίζει.

Αδίκησε τον εαυτό της η ΟΜΟΝΟΙΑ της δεύτερης περιόδου και το πλήρωσε. Δεν υπάρχει όμως χρόνος για μοιρολόι, η συνέχεια είναι πολύ δύσκολη και οι πράσινοι πρέπει να ανασυνταχτούν. Το επόμενο ντέρμπι πάντως, θα παιχτεί την Τετάρτη στις δικαστικές αίθουσες, όπου μάλλον θα πρέπει να δώσει και ο κόσμος δυναμικό παρόν για να στείλει μηνύματα.

υ.γ. Κύριε Χρυσοστόμου, η αποψινή διαιτησία ήταν απλά μια αντανάκλαση της κατάστασης στην κυπριακή καλαθόσφαιρα: πανηγύρι…