Home ΑΛΛΑ ΤΜΗΜΑΤΑ Μπορούμε να πάρουμε 2 χιλιάδες στο κλειστό;

Μπορούμε να πάρουμε 2 χιλιάδες στο κλειστό;

img_2858


Πώς τα φέρνει η μοίρα καμιά φορά. ΟΜΟΝΟΙΑ και Αποέλ να αναμετρούνται στην καλαθόσφαιρα και το μομέντουμ να ανήκει στην ΟΜΟΝΟΙΑ! Που εκτός από το γεγονός ότι δεν είναι παραδοσιακή ομάδα καλαθόσφαιρας -σε αντίθεση με τον αιώνιο-, πριν 35 μέρες έμοιαζε καράβι ακυβέρνητο και τώρα μοιάζει με ομάδα που είναι διατεθειμένη να αφήσει τη ψυχή της στο παρκέ!

Υπερομάδα πάντως δεν γίναμε και αυτό είναι ξεκάθαρο, κατανοητό. Για αυτό άλλωστε ο προπονητής και η επιτροπή, κρατάνε χαμηλά τον πήχη, τονίζουν πως για το γόητρο το παιχνίδι κόντρα στο Αποέλ είναι σπουδαίο, αλλά βαθμολογικά το επόμενο με την ΕΝΑΔ είναι πιο σημαντικό. Το βέβαιο είναι πως θα το παλέψουν με ότι έχουν και δεν έχουν. Και αν καταφέρουν να πάρουν άλλο ένα ροζ φύλλο αγώνα, κόντρα σε ομάδα με πολλαπλάσιο τους προϋπολογισμό, θα το χειριστούνε ανάλογα, προσγειωμένα.

Αγωνιστικά, μέχρι το τέλος της ημέρας θεωρούμε πως θα τελειώσει θετικά η απόκτηση του καλαθοσφαιριστή που γράψαμε χθες. Θα δώσει βοήθειες κάτω από το καλάθι, αν φυσικά προλάβει μέχρι την Παρασκευή στις 19:00 που θα διεξαχθεί ο αγώνας να προσαρμοστεί και να καταλάβει την τακτική του Τσαγγαρίδη. Είναι σίγουρα θετικό πάντως, που θα υπάρχει στον πάγκο άλλη μια λύση, ας γίνει όμως σαφές πως ο αντίπαλος είναι υπερπλήρης. Θα χρειαστεί, για 4η συνεχόμενη εβδομάδα υπέρβαση από τους πράσινους.

Τι λείπει λοιπόν; Τι θα καλύψει την (ποσοτική, γιατί σε ποιότητα δεν υστερούμε) διαφορά στους προϋπολογισμούς; Μα ασφαλώς η παρουσία του κόσμου! Ο Χριστόφορος, η επιτροπή, ο Τσαγγαρίδης, οι παίκτες, στήριξαν το όνομα της ΟΜΟΝΟΙΑΣ, στους πιο δύσκολους καιρούς της. Χρωστάμε και μεις, να πράξουμε το ίδιο, χρωστάμε να είμαστε τουλάχιστον 2000 στο πλευρό τους, χρωστάμε να τους σπρώξουμε όταν η κούραση βαραίνει τα πόδια τους. Μην ξεχνάμε ότι ο ηγέτης της ομάδας Τζαμάρ Ντιγκς, μετράει 3 συνεχόμενα 40λεπτα στα πόδια του και από εμάς εξαρτάται αν κάποια στιγμή θα μας δείξει τους γνωστούς του χορούς ή θα μείνει από δυνάμεις!

Ας γίνει πάντως κάτι ακόμα σαφές: η ΟΜΟΝΟΙΑ δεν χρειάζεται έκτροπα για να κερδίσει, αρκεί η ποιότητα της. Και σίγουρα δεν αντέχει να πληρώσει οποιοδήποτε πρόστιμο σε τιμωρίες, εδώ μόλις που τα φέρνει βόλτα με το μισθολόγιο κι αυτό λόγω θυσιών συγκεκριμένων ατόμων. Να είμαστε δίπλα της με τις φωνές μας, τα τραγούδια μας, την μαζική παρουσία μας. Η ΟΜΟΝΟΙΑ ΜΠΟΡΕΙ!

Εμπρός να ζήσουμε τέτοιες στιγμές: