Home ΑΛΛΑ ΤΜΗΜΑΤΑ Oι 20 της λίστας λέει η ΕΝΑΔ, άλλα αποφασίστηκαν στη σύσκεψη!

Oι 20 της λίστας λέει η ΕΝΑΔ, άλλα αποφασίστηκαν στη σύσκεψη!

img_5697


Ερωτηματικά, προκαλεί με ανακοίνωση της η ΕΝΑΔ. Το σωματείο του Αγίου Δομετίου ανακοίνωση πως δεν θα ισχύσει η μετακίνηση οπαδών της ΟΜΟΝΟΙΑΣ στο αποψινό παιχνίδι μιας και το γήπεδο δεν πληρεί τις προϋποθέσεις. Ώς εδώ όλα καλά, αφού όντως το γήπεδο δεν είναι κατάλληλο.

Στη συνέχεια όμως, η ανακοίνωση αναφέρει πως δικαίωμα για είσοδο στο γήπεδο έχουν μόνο τα 20 άτομα της διοίκησης της ΟΜΟΝΟΙΑΣ, ενώ στην αστυνομική σύσκεψη (στην οποία οι άνθρωποι της ΕΝΑΔ δεν παρευρέθηκαν) συμφωνήθηκε όπως πάνε στο γήπεδο 30 άτομα που θα βρίσκονται σε λίστα που θα παραδώσει η ΟΜΟΝΟΙΑ. Μάλιστα η εν λόγω απόφαση, έχει δοθεί και γραπτώς στα δυο σωματεία.
Εν πάση περιπτώσει, θεωρούμε και θέλουμε να πιστεύουμε πως δεν θα προκύψει πρόβλημα για 10 άτομα. Πιο κάτω η ανακοίνωση της ΕΝΑΔ

Το διοικητικό συμβούλιο της ΕΝΑΔ ανακοινώνει πως στον αποψινό αγώνα (Δευτέρα 26/11) με την ΟΜΟΝΟΙΑ για το πρωτάθλημα α΄ κατηγορίας, δεν θα ισχύσει η μετακίνηση φιλάθλων της φιλοξενούμενης ομάδας.

Συγκεκριμένα, θα εφαρμοστεί η σχετική προκήρυξη και οι αστυνομικές οδηγίες, αφού για λόγους ακαταλληλότητας του κλειστού του γυμνασίου Παλλουριώτισσας, δεν μπορούν να φιλοξενηθούν οπαδοί της Ομόνοιας.

Είσοδο στο κλειστό θα δικαιούνται μόνο τα 20 άτομα που είναι γραμμένα στη σχετική λίστα που παρέδωσε η ΟΜΟΝΟΙΑ.