Home ΑΛΛΑ ΤΜΗΜΑΤΑ Πίστη, θέληση, πάθος, ΟΜΟΝΟΙΑ

Πίστη, θέληση, πάθος, ΟΜΟΝΟΙΑ

img_2538


Αν το παιχνίδι κόντρα στην Έθα ήταν δύσκολο αγωνιστικά, το σημερινό πρέπει να πούμε πως είναι ακόμα περισσότερο! Η ΟΜΟΝΟΙΑ αντιμετωπίζει μια ομάδα τις οποίας ο προϋπολογισμός είναι σχεδόν 20 (ναι είκοσι, καλά διαβάζετε) φορές μεγαλύτερος. Κι όμως έχει καταφέρει να μας κάνει να πιστεύουμε, πιστεύει και η ίδια, έχει την αυτοπεποίθηση που χρειάζεται, ΜΠΟΡΕΙ!

Όσο καλός και αν είναι ο αντίπαλος, έχουμε φτάσει να πιστεύουμε πως αυτή η ομάδα που έχτισε ο Τσαγγαρίδης, μπορεί να κερδίσει οποιονδήποτε με το run and gun παιχνίδι της. Δεν αλλάζει ο στόχος, ας είμαστε ξεκάθαροι, ούτε πετάμε στα σύννεφα! Απλά πιστεύουμε πως μπορούμε να κερδίσουμε τον αντίπαλο! Ο σημερινός αντίπαλος φυσικά, δεν είναι οποιοσδήποτε. Είναι ένας που θέλουμε να κερδίζουμε πάντα, σε ότι άθλημα και αν τον αντιμετωπίζουμε! Παίζει στο δικό του παραδοσιακά άθλημα, με τεράστιο προϋπολογισμό, δεν έχει όμως το πάνω χέρι!

Δεν έχει το πάνω χέρι, γιατί δεν υστερούμε σε ποιότητα! Και υπερτερούμε σε καρδιά, σε πάθος, ψυχή, υπερτερούμε σε ΟΜΟΝΟΙΑ! Κι όταν οι καλαθοσφαιριστές των δυο ομάδων δουν σήμερα στις κερκίδες 2-2,5 χιλιάδες κόσμο, το αβαντάζ μας θα είναι ακομα μεγαλύτερο. Εμπρός ΟΜΟΝΟΙΑ!

Ο αγώνας αρχίζει στις 19:00, live από το omonoianews.com. Θέλουμε να πιστεύουμε πως θα το χρειαστούν μόνο τα αδέρφια του εξωτερικού.