Home ΑΛΛΑ ΤΜΗΜΑΤΑ Αναβλήθηκε η δίκη!!!

Αναβλήθηκε η δίκη!!!

img_3153


Αναβλήθηκε τελικά η εκδίκαση της υπόθεσης, λόγω της σοβαρότητας του θέματος! Η ΟΜΟΝΟΙΑ έθεσε θέμα απόρριψης του πρώτου λόγου ένστασης αφού υπάρχει η προηγούμενη απόφαση στην υπόθεση Απόλλων-ΟΜΟΝΟΙΑ. Η Έθα προσπαθεί να βρει μέχρι και ορθογραφικά λάθη (!!!) στην όλη διαδικασία, δείχνοντας την εμπάθεια της για την ομάδα μας. Ελπίζουμε πραγματικά να πάρει θέση η ΚΟΚ, η όλη κατάσταση έχει καταντήσει ανέκδοτο και αυτός που διασύρεται είναι η κυπριακή καλαθόσφαιρα! Στην ΟΜΟΝΟΙΑ νιώθουν προφανώς αηδιασμένοι με τη κατάσταση, βλέπουν τους κόπους τους να κινδυνεύουν, για παρασκηνιακούς λόγους! Η εκδίκαση αναβάλλεται για την άλλη Τετάρτη, φαίνεται δεν μπορούσαν να κερδίσουν απόψε το δικηγόρο μας και θέλουν μια βδομάδα να μαγειρέψουν.

Νεότερη ενημέρωση για Ένσταση Έθα
– Απίστευτο! Η Έθα επιμένει πως παρότι η ΟΜΟΝΟΙΑ δικαιώθηκε στην ένσταση του Απόλλωνα, δεν αποδείχτηκε πως η λίστα παραδόθηκε! Και θέλει να ξανανοίξει η υπόθεση! Ανοικτός πόλεμος, σε βάρος της ΟΜΟΝΟΙΑΣ, υπάρχει δεδικασμένο! Αλίμονο σας αν ακυρωθεί η προηγούμενη απόφαση!

– Έχει απορριφθεί το αίτημα της Έθα για εξαίρεση του Λάμπρου Πιερή από η Δικαστική

-Ξεκίνησε ο βρόμικος πόλεμος από την Έθα! Ζήτησαν εξαίρεση από τη δικαστική μέλους της επιτροπής, που ήταν μέλος του Δ.Σ. της ΚΟΚ εκπροσωπώντας την ΟΜΟΝΟΙΑΣ και ενώ έχει αποχωρήσει ο πρόεδρος της Δικαστικής, επειδή πελάτης του γραφείου του έχει κινήσει αγωγή στην Έθα σε άλλη υπόθεση! Μήπως να εκδικάσει ο Πανίκος της υπόθεση να δικαιωθείτε σίγουρα; Απίστευτη ξεφτίλα, μιλάμε για δίκη παρωδία αν εξαιρεθεί και ο Λάμπρος Πιερή!

 

Νωρίτερα, σχετικά με παραπομπή ΟΜΟΝΟΙΑΣ για ρίψη αντικειμένων κόντρα στο Αποέλ

Πριν από μερικά λεπτά τελείωσε η αγόρευση του δικηγόρου της ΟΜΟΝΟΙΑΣ, ο οποίος μίλησε με πολύ έντονο ύφος. Έκανε ξεκάθαρο πως οι οπαδοί της ΟΜΟΝΟΙΑΣ επέδειξαν υποδειγματική συμπεριφορά, μέσα σε αθλητοπρεπή πλαίσια. Τόνισε χαρακτηριστικά πως ήταν το δεύτερο σε προσέλευση παιχνίδι στην ιστορία της κυπριακής καλαθόσφαιρας και μάλιστα τόσο υψηλού κινδύνου, που τελείωσε χωρίς να συμβεί το παραμικρό. Εξέφρασε την απογοήτευση του που οι τριφυλλοφόροι παραπέμφθηκαν για τη ρίψη χαρτιών υγείας που δεν έθεσαν σε κίνδυνο την σωματική ακεραιτότητα οποιουδήποτε και την ελπίδα ότι η δικαστική επιτροπή θα σεβαστεί το γεγονός αυτό καθώς και το ότι οι οπαδοί της ΟΜΟΝΟΙΑΣ δεν έχουν παρεκτραπεί σε κανένα παιχνίδι φέτος.

Η απόφαση της Δικαστικής, ήταν πρόστιμο 150 Ευρώ. Το ποσό είναι προφανώς μικρό, ακριβώς γιατί τα χαρτιά πετάχτηκαν για να δημιουργηθεί ατμόσφαιρα, το θέμα είναι πως η ΟΜΟΝΟΙΑ δεν έπρεπε να παραπεμφθεί ποτέ.

Σε λίγο ξεκινάει η εκδίκαση και της πιο σημαντικής υπόθεσης, αυτής της ένστασης της Έθα κατά του κύρους του αγώνα. Οι άνθρωποι της ΟΜΟΝΟΙΑΣ, λίγο πριν τη δίκη, μας τόνισαν με πολύ έντονο τρόπο πως είναι αποφασισμένοι να τραβήξουν την υπόθεση στα άκρα. Θεωρούν παράλογη την ένσταση και ότι απειλεί να τινάξει το πρωτάθλημα στον αέρα. Η νύχτα αναμένεται μεγάλη και η απόφαση υπολογίζουμε να βγει γύρω στα μεσάνυκτα.