Home ΑΛΛΑ ΤΜΗΜΑΤΑ Συμφώνησαν για μη μετακίνηση οπαδών

Συμφώνησαν για μη μετακίνηση οπαδών

chris


Τηλεφωνική επικοινωνία είχαν πριν από λίγο ο πρόεδρος της επιτροπής καλαθόσφαιρας της ΟΜΟΝΟΙΑΣ Χριστόφορος Χριστοφόρου και ο πρόεδρος του σωματείου Αποέλ Χριστόφορος Ποταμίτης. Οι δυο προέδροι, συζήτησαν πολλά και διάφορα για το επικείμενο ντέρμπι μεταξύ των αιώνιων αντίπαλων, σε καλό κλίμα.

Το πιο σημαντικό που βγαίνει από τη συζήτηση, είναι η (άτυπη προς το παρών) συμφωνία για μη μετακίνηση οπαδών των δυο ομάδων στα μεταξύ τους παιχνίδια. Έτσι (αν αύριο επικυρωθεί στην αστυνομική σύσκεψη) στο παιχνίδι της Παρασκευής, θα δώσουν το παρών τους μόνο 20 μέλη της διοίκησης του Αποέλ στο στάδιο Ελευθερία, ενώ κάτι παρόμοιο θα γίνει και στο δεύτερο γύρο. Περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά με τα μέτρα ασφαλείας, θα είμαστε σε θέση να ξέρουμε αύριο μετά τη σύσκεψη.

Αξιοσημείωτη ήταν άλλη μια συμφωνία των δυο προέδρων, ότι καμία από τις δυο ομάδες δεν αντέχει να δίνει λεφτά στη δικαστική και ότι τα παιχνίδια πρέπει να κρίνονται στο παρκέ. Ευχή όλων φυσικά, είναι να κυλήσει το παιχνίδι ομαλά.

 

Απίστευτο και όμως ΟΜΟΝΟΙΑΤΙΚΟ

Ακούγεται απίστευτο, είναι όμως πραγματικότητα. Κατά τη διάρκεια του ποδοσφαιρικού αγώνα μεταξύ ΟΜΟΝΟΙΑΣ και Αλκής, ένας φίλος της ομάδας μας προσέγγισε το Χριστόφορο Χριστοφόρου και αφού του συστήθηκε, του έδωσε το τηλέφωνο του αφού ήθελε όπως του ανάφερε ένα μεγάλο αριθμό εισιτηρίων διαρκείας της καλαθοσφαιρικής ΟΜΟΝΟΙΑΣ. Χθες λοιπόν όταν ο κ. Χριστοφόρου του τηλεφώνησε, ο οπαδός της ΟΜΟΝΟΙΑΣ μετέβη στο γραφείο του προέδρου του τμήματος, έβαλε ένα σημαντικό ποσό στα ταμεία της ομάδας μας και πήρε τα διαρκείας του! Μάλιστα όπως είπε προτίθεται να βοηθήσει κι άλλο το τμήμα και ανέφερε διάφορους τρόπους!