Home ΑΛΛΑ ΤΜΗΜΑΤΑ Τα σκυμμένα κεφάλια και το χειροκρότημα

Τα σκυμμένα κεφάλια και το χειροκρότημα

sak_5380


Με το τέλος του χθεσινού παιχνιδιού, ο Μέλβιν Μπέικερ και ο Λι-Ίγκραμ κρατούσαν τα κεφάλια τους και απολογούνταν στον κόσμο για την εμφάνιση και την ήττα. Λίγα λεπτά αργότερα, ο αρχηγός Κωνσταντίνου, όπως και οι Άλεν και Ντιγκς απολογούνταν μέσω Facebook στον κόσμο που τον πλήγωσαν και κυρίως για τον τρόπο που έπαιξαν. Έδωσαν δε υπόσχεση ότι η ΟΜΟΝΟΙΑ θα ανακάμψει, θα επιστρέψει.

Ένα μήνα πριν, μια ήττα από το Αποέλ, θα θεωρείτο φυσιολογική εξέλιξη των πραγμάτων. Η ΟΜΟΝΟΙΑ ξεκινούσε προετοιμασία 2 βδομάδες πριν το πρωτάθλημα, με δυο παίκτες, τη στιγμή που το Αποέλ είχε συμπληρωμένο ρόστερ και 1 μήνα προετοιμασίας στα πόδια του. Δεν σχολιάζουμε καν τη χαώδη διαφορά στα μπάτζετ τους, γιατί θεωρούμε ότι έχουμε ποιοτικότατους παίκτες και εξαιρετικό προπονητή.  Θα σχολιάσουμε όμως το βάθος των δυο ομάδων. Γιατί όταν ο Τσαγγαρίδης είναι αναγκασμένος να βάλει το Ντιγκς για 4ο συνεχόμενο 40λεπτο, ο Κωνσταντινίδης επέλεγε να τον παίξει full-court press με 3 διαφορετικούς παίκτες και δεν τον ένοιαζε αν φορτώνονταν φάουλ!

Κι όμως η χθεσινή ήττα, δεν μας έκατσε τόσο απλά. Γιατί η ΟΜΟΝΟΙΑ των πρώτων 3 αγωνιστικών δημιούργησε προσδοκίες! Μας έκανε να ξεχάσουμε τα δεδομένα, τα προβλήματα, μας έκανε να σκεφτόμαστε μόνο με την καρδιά! Οι προσδοκίες και τα όνειρα δεν εξαφανίζονται με μια κακή εμφάνιση και μια ήττα! Η καλαθοσφαιρική ΟΜΟΝΟΙΑ αξίζει να μας έχει στο πλευρό της ως το τέλος! Και θα πετύχει τους στόχους της!

Οι καλύτεροι οπαδοί στον πλανήτη

Να χάνεις 28 πόντους και να κάνεις πάρτι στην εξέδρα. Στο τέλος να χειροκροτάς την προσπάθεια των παικτών γιατί αναγνωρίζεις τα δεδομένα και να τους δίνεις δύναμη για τα επόμενα παιχνίδια! Οι οργανωμένοι της ΟΜΟΝΟΙΑΣ, είναι οι καλύτεροι οπαδοί στον πλανήτη, τόσο απλά. Και το επεσήμανε χθες και άνθρωπος της ΟΜΟΝΟΙΑΣ που ήταν στα επίσημα: “μόνο αυτοί, είναι απλά οι καλύτεροι”. Δεν είμαστε αρμόδιοι, νιώθουμε όμως την ανάγκη να πούμε ένα μεγάλο “respect” στη μαγική κερκίδα μας. Με την 9 στο πλευρό της, η ΟΜΟΝΟΙΑ θα πετύχει τους στόχους της σε όλα τα αθλήματα.