Home ΑΛΛΑ ΤΜΗΜΑΤΑ Το Fan Club 9 Λακατάμιας θυμάται την ιστορική καλαθοσφαιρική Ομόνοια

Το Fan Club 9 Λακατάμιας θυμάται την ιστορική καλαθοσφαιρική Ομόνοια

img351


Η φετινή καλαθοσφαιρική ΟΜΟΝΟΙΑ κάνει πράγματα και θαύματα, αναγκάζοντας μας να ταξιδέψουμε χρόνια πίσω! Στα μέσα της δεκαετίας του 90, όταν δηλαδή δεν υπήρχε η εκσυγχρονισμένη τεχνολογία, (αθλητικές ιστοσελίδες), κάτι που καθιστούσε την ενημέρωση του κοινού δυσκολότερη.  Να θυμίσουμε απλά στους νεότερους ότι η ΟΜΟΝΟΙΑ, είχε στο δυναμικό της, την τότε εποχή ένα από τα πιο δυνατά καλαθοσφαιρικά δίδυμα, που πέρασαν από την Κυπριακή καλαθόσφαιρα. Τους Αμερικάνους  Kevin Florent και Daryl Conway Battles. Οι δύο αυτοί καλαθοσφαιριστές σκορπούσαν απλά το φόβο, στις αντίπαλες άμυνες. Είχαν απίστευτες ικανότητες. Τους Αμερικάνους πλαισίωναν, ιστορικά ονόματα στο χώρο της καλαθόσφαιρας, όπως ο Γιώργος Καραπατάκης (με το ύψος του), ο Σάββας Νεοφύτου (με τα τρίποντα του), ο Γιώργος Ανδρέου και όχι μόνο.

Με αφορμή την αναμέτρηση της Παρασκευής (19:00), 16 Νοεμβρίου, στο στάδιο «Ελευθερία», με το Αποέλ, το Fan Club 9 Λακατάμιας, καλεί για άλλη μία φορά τα μέλη του και φυσικά όλους απανταχού Ομονοιάτες, να στηρίξουν την καλαθοσφαιρική ομάδα μας.

Στις 18:15 όλοι όσοι επιθυμούν μπορούν να αναχωρήσουν μαζί μας, από το σύνδεσμο μας στη Λακατάμια, προς το στάδιο «Ελευθερία». Επίσης, στο Fan Club 9 Λακατάμιας θα πωλούνται εισιτήρια διαρκείας της καλαθοσφαιρική μας ομάδας.

Η μέχρι στιγμή πορεία της ΟΜΟΝΟΙΑΣ στο μπάσκετ, μας κάνει περήφανους και μας αναγκάζει με την απόδοση της να σταθούμε στο πλευρό της.  Ίσως να είναι από τις λίγες φορές που ο κόσμος της ομάδας αναμένει  τη συγκεκριμένη αναμέτρηση.

ΟΜΟΝΟΙΑ ΛΑΟΣ 1948