Home ΑΛΛΑ ΤΜΗΜΑΤΑ Άσχημες εξελίξεις στο τμήμα καλαθόσφαιρας

Άσχημες εξελίξεις στο τμήμα καλαθόσφαιρας

img_2050


Άσχημες εξελίξεις δυστυχώς στο τμήμα καλαθόσφαιρας. Όπως όλα δείχνουν, θα έχουμε ανακατατάξεις στο ρόστερ, το πιο σημαντικό όμως είναι πως είναι πολύ πιθανόν να χωρίσουν οι δρόμοι του Μιχάλη Τσαγγαρίδη με την ΟΜΟΝΟΙΑ. Όλη τη μέρα σήμερα, κυκλοφορούν φήμες περί παραίτησης του προπονητή της ομάδας, την στιγμή που από την εφορεία καλαθόσφαιρας δηλώνουν πως ο κ. Τσαγγαρίδης δεν τους ενημέρωσε περί κάτι τέτοιου.

Ας πάρουμε όμως τα πράγματα με τη σειρά. Ο Άνθονι Λι-Ίγκραμ, ζήτησε εδώ και κάποιες μέρες όπως αποχωρήσει από την ομάδα. Όπως αποκάλυψε στην αποψινή προπόνηση, έχει δεχθεί πρόταση από προηγμένο πρωτάθλημα και με πολύ περισσότερα λεφτά από όσα παίρνει στην ΟΜΟΝΟΙΑ. Μετά την εκδήλωση της πρόθεσης του Αμερικανού αθλητή, ο Μιχάλης Τσαγγαρίδης ζήτησε από την εφορεία, να υπάρξουν κάποιες προσθαφαιρέσεις, ούτως ώστε το ρόστερ να παραμείνει δυνατό. Η εφορεία απάντησε πως με τα οικονομικά δεδομένα που υπάρχουν κάτι τέτοιο είναι αδύνατο, αφού ακόμα και για το μήνα που μιλάμε, οι αθλητές θα πληρωθούν με καθυστέρηση κάποιων ημερών.

Τα πιο πάνω ήταν τα καθαρά αγωνιστικά, για το αν επηρέασαν καθόλου στο τι ακούστηκε και λέχθηκε σήμερα, δεν μπορούμε να γνωρίζουμε. Σήμερα, όπως αναφέραμε και στον πρόλογο μας, κυκλοφορούσε όλη τη μέρα η φήμη πως ο προπονητής της ομάδας μας Μιχάλης Τσαγγαρίδης θα αποχωρήσει. Από την ΟΜΟΝΟΙΑ, μας ανέφεραν μέχρι και πριν από λίγο πως δεν τους ενημέρωσε για κάτι τέτοιο και ότι περιμένουν να δουν τις προθέσεις του, θέλουν να δουν τι έχει στο μυαλό του.  Το πώς θα καταλήξει η κατάσταση είναι προς το παρόν άγνωστο.

Οπωσδήποτε όμως είναι παράξενη η όλη υπόθεση. Ιδανικά, πρόκειται για μια παρεξήγηση που θα λυθεί άμεσα και εσωτερικά. Οι επόμενες 1-2 μέρες θα δείξουν…Το σημαντικό είναι να τα πουν οι δυο πλευρές για να δουν που στέκονται.