Home ΑΛΛΑ ΤΜΗΜΑΤΑ Ήττα, με επίθεση κατά της αποστολής μας

Ήττα, με επίθεση κατά της αποστολής μας

img_6576-copy


Για δεύτερη φορά σε τρεις μέρες, η ΟΜΟΝΟΙΑ δέχεται άδικη ήττα στις λεπτομέρειες. Κι αν την Δευτέρα αυτές ήταν μόνο τα δικά της λάθη στα κρίσιμα σημεία, σήμερα ρόλο έπαιξε και η τρομοκρατία από τον αντίπαλο. Εγύρονται σοβαρά ερωτήματα για την όλη ιστορία με τις συρόμενες κερκίδες του Ελευθερία, μιας και σήμερα η κερκίδα της ΑΕΛ ήταν σχεδόν μέσα στο γήπεδο. Μάλιστα στο τέλος οπαδοί και παράγοντες της ΑΕΛ επιτέθηκαν στην ομάδα μας.

Αγωνιστικά έγινε ένα πολύ καλό παιχνίδι μεταξύ δυο ισάξιων ομάδων. Η ΑΕΛ με τη βοήθεια και του κλίματος που δημιούργησαν οι οπαδοί της κατάφερε να μείνει μπροστά στο τέλος και ένα χαμένο τρίποντο από τον Άλεν 30 δεύτερα πριν το τέλος ήταν που έκρινε τον αγώνα. Δεν έχουμε όμως διάθεση να ασχοληθούμε με το αγωνιστικό αφού αηδιάσαμε από αυτά που έγιναν μετά.

Οπαδοί της ΑΕΛ επιτέθηκαν στην ομάδα μας με το τέλος του αγώνα και κτύπησαν την αποστολή μας. Ενώ θα περίμενε κανείς πως οι παράγοντες της ΑΕΛ θα προστάτευαν την ομάδα, κινήθηκαν όπως καταγγέλουν οι άνθρωποι της ΟΜΟΝΟΙΑΣ και αυτοί απειλητικά προς τους πράσινους. Όλα ξεκίνησαν όταν οι οπαδοί της ΑΕΛ έφτυσαν και πέταξαν αντικείμενα κατά των καλαθοσφαιριστών μας. Οι παράγοντες μας έτρεξαν να τους προστατεύσουν για να δεχθούν και αυτοί επίθεση. Το αποτέλεσμα όπως μας αναφέρθηκε ήταν να κτυπηθεί στο πρόσωπο με γροθιές ο προπονητής της ΟΜΟΝΟΙΑΣ Μιχάλης Τσαγγαρίδης και ο βοηθός προπονητής μας, να προπυλακιστεί και να δεχθεί κτυπήματα ο Μέλβιν Μπέικερ, και να κτυπηθεί ο Χριστόφορος Χριστοφόρου με γροθιές στο λαιμό και στο σώμα του. Καθόλη τη διάρκεια του αγώνα οι οπαδοί της ΑΕΛ έβριζαν εν χορώ τον Χριστόφορο καθώς και τον Γαβριήλ Κοιλαρά.