Home ΑΛΛΑ ΤΜΗΜΑΤΑ Αξίζει και μπορεί την πρόκριση…

Αξίζει και μπορεί την πρόκριση…

img_6643-copy


Με βάση τα αποτελέσματα που έχει φέρει, αλλά και την παρουσία της στο φετινό πρωτάθλημα καλαθόσφαιρας, δικαιούται η μπασκετική ΟΜΟΝΟΙΑ κάτι καλύτερο στις εγχώριες διοργανώσεις.

Οι πράσινοι φιλοξενούνται σήμερα στο Λευκόθεο από την ΕΝΑΔ Αγίου Δομετίου (18:15) σε νοκ άουτ αγώνα για την προημιτελική φάση του Κυπέλλου ΟΠΑΠ Ανδρών Α΄Κατηγορίας 2012/13. Η ομάδα του Μιχάλη Τσαγγαρίδη μπορεί να πάρει τη νίκη και να βρεθεί στους “4” της διοργάνωσης, εκεί που ήδη βρίσκονται από ψες Κεραυνός και ΑΕΚ. Στο άλλο σημερινό παιχνίδι η ΕΘΑ φιλοξενεί την ΑΕΛ.

Είναι ασφαλώς εύκολα αντιληπτό πως, ο θεσμός προσφέρεται για διάκριση! Μόνο 2 νίκες και είσαι στον τελικό. Την μια ομάδα που είναι ήδη στα ημιτελικά την κοιτάξαμε στα μάτια, ενώ κερδίσαμε τόσο ΑΕΛ όσο και Έθα. Το κάθε τι στον καιρό του φυσικά, η ΟΜΟΝΟΙΑ οφείλει να σταθεί στο ύψος της και να κερδίσει καταρχάς σήμερα την ΕΝΑΔ. Έχουμε καλύτερη ομάδα, ας μην ξεχνάμε όμως ότι στο πρωτάθλημα οι πράσινοι έχασαν από την αποψινή αντίπαλο τους, σε ένα παιχνίδι με καταστροφική δεύτερη περίοδο.