Home ΑΛΛΑ ΤΜΗΜΑΤΑ Για λίγο τον κοίταξε στα μάτια

Για λίγο τον κοίταξε στα μάτια

img_2050


Αν είναι μια ήττα που μπορεί να θεωρηθεί μες το πρόγραμμα για την καλαθοσφαιρική ΟΜΟΝΟΙΑ, τότε αυτή είναι από τον Κεραυνό εκτός έδρας. Μια ποιοτική ομάδα, με μεγαλύτερο μπάτζετ και άλλους στόχους. Κι όμως η σημερινή ήττα δεν χωνεύεται και τόσο εύκολα, γιατί η ΟΜΟΝΟΙΑ στην τρίτη περίοδο δεν είδε απλά στα μάτια τον Κεραυνό αλλά τον τρόμαξε κιόλας.

Ας πάρουμε τα πράγματα με τη σειρά. Η ΟΜΟΝΟΙΑ μπήκε εξαιρετικά στο παιχνίδι και πήρε προβάδισμα 7-0. Ο Κεραυνός όπως αναμενόταν αντέδρασε, την έφτασε και την προσπέρασε. Το γράψαμε και στον πρόλογο, ο αντίπαλος είναι μια εξαιρετική ομάδα. Έχουμε όμως την άποψη ότι αυτό που του έδωσε την ευκαιρία να κτίσει απόσταση, ήταν οι πολλές χαμένες βολές από πλευράς ΟΜΟΝΟΙΑΣ. Αυτό που γίνεται με τις βολές πάντως είναι πολύ παράξενο. Με το Αποέλ δεν έμπαινε τίποτα, με την ΕΝΑΔ έμπαιναν όλες, σήμερα κάτι στη μέση.

Εν πάση περιπτώση, η ΟΜΟΝΟΙΑ υπενθύμισε για άλλη μια φορά πως είναι η ομάδα της τρίτης περιόδου. Παίζοντας καταπληκτικό μπάσκετ και με επιμέρους σκορ 12-21 στην περίοδο, μείωσαν στους 4 και τρόμαξαν τους Στροβολιώτες. Δυστυχώς όμως, όπως και την περασμένη εβδομάδα, στην τέταρτη περίοδο οι πράσινοι μας τα χάλασαν, ο Κεραυνός έχτισε και πάλι απόσταση και πήρε μια δίκαιη νίκη.

Λοιπόν ο στόχος είναι πολύ συγκεκριμένος: το τμήμα να παραμείνει ανταγωνιστικό και μακριά από περιπέτειες. Η ΟΜΟΝΟΙΑ είναι καλύτερη από αρκετές ομάδες στο πρωτάθλημα και θεωρούμε πως θα τον πετύχει. Αν όμως καταφέρει να δει την 1η, την 2η και την 4η περίοδο σαν την 3η, μπορεί στο τέλος να κάνει και εκπλήξεις μεγαλύτερου βεληνεκούς. Το ταλέντο είναι πάντως εκεί. Ο επόμενος αγώνας κόντρα στην ΑΕΚ είναι σαφώς πιο βατός, χωρίς αυτό να σημαίνει πως είμαστε και φαβορί. Η ΟΜΟΝΟΙΑ μπορεί να κερδίσει, αρκεί να έχει διάρκεια.