Home ΑΛΛΑ ΤΜΗΜΑΤΑ Δεν έγινε αποδεκτό το αίτημα ΟΜΟΝΟΙΑΣ και ΑΕΛ

Δεν έγινε αποδεκτό το αίτημα ΟΜΟΝΟΙΑΣ και ΑΕΛ

chris-kok


Μη αποδεκτό το από κοινού αίτημα ΟΜΟΝΟΙΑΣ και ΑΕΛ όπως μεταφερθεί ο μεταξύ τους καλαθοσφαιρικός αγώνας από Πέμπτη Παρασκευή. Η ΟΜΟΝΟΙΑ θα γίνει έτσι η πρώτη ομάδα του πρωταθλήματος που καλείται να δώσει 2 παιχνίδια σε 3 μέρες, αφού ως γνωστόν τη Δευτέρα είχε αντιμετωπίσει την ΑΕΚ.

Στο πράσινο στρατόπεδο αισθάνονται θιγμένοι από την εξέλιξη, ενώ δεν αποκλείουν το γεγονός όλα αυτά να γίνονται εσκεμμένα, μιας και είναι γνωστό πως η ομάδα έχει μικρό ρόστερ. Θεωρούν πως από τη στιγμή που το αίτημα έγινε από κοινού με την ΑΕΛ, δεν υπήρχε λόγος να μην εγκριθεί, ενώ ο αγώνας είναι πάρα πολύ σημαντικός, αφού είναι μεταξύ δυο ομάδων με ίδιους στόχους.

Την ίδια στιγμή εκφράζεται και απορία για το δικαιολογητικό της απόρριψης! Η εντύπωση που επικρατεί, τουλάχιστον αυτό είχε λεχθεί προφορικά στην ΟΜΟΝΟΙΑ, είναι πως το αίτημα απορρίφθηκε για να προλάβει οι ξένοι διαιτητές (ο ένας θα είναι ξένος) να κάνουν και αυτό το παιχνίδι. ΟΜΟΝΟΙΑ και ΑΕΛ έκαναν ξεκάθαρο πως δεν έχουν πρόβλημα να παίξουν με Κύπριους προκειμένου να μετακινηθεί το παιχνίδι, αλλά δεν τους άκουσε κανείς.

Στην ΟΜΟΝΟΙΑ πάντως πρέπει να αφήσουν πίσω τους την απόρριψη και να κτυπήσουν το παιχνίδι με ότι έχουν και δεν έχουν. Είναι σημαντικό και για τη ψυχολογία να πάρει η ομάδα το ροζ φύλο αγώνος και οφείλει να συγκεντρωθεί στον αγώνα! Μόλις την Κυριακή η ΑΕΛ έκανε διπλό στη Λευκωσία εναντίων του Αποέλ, κάτι που δείχνει πως πρόκειται για πολύ καλή ομάδα.