Home ΑΛΛΑ ΤΜΗΜΑΤΑ Θα το παλέψει με ότι έχει

Θα το παλέψει με ότι έχει

img_3432


Τον πιο δύσκολο αγώνα της μέχρι σήμερα δίνει απόψε (18:00, live omonoianews) η μπασκετική ΟΜΟΝΟΙΑ. Οι πράσινοι του Μιχάλη Τσαγγαρίδη αντιμετωπίζουν εκτός έδρας τον πρωτοπόρο και αήττητο Κεραυνό Στροβόλου, που είναι το αδιαφιλονίκητο φαβορί,τόσο για τη νίκη όσο και για τον τίτλο.

Προφανώς η αποστολή της ΟΜΟΝΟΙΑΣ μόνο εύκολη δεν μπορεί να χαρακτηριστεί, οι πράσινοι όμως είναι αποφασισμένοι να το παλέψουν. Γνωρίζουν τα εμπόδια που θα συναντήσουν, θέλουν όμως να επιστρέψουν στις επιτυχίες και θα τα δώσουν όλα. Αν η νίκη δεν έρθει σήμερα δεν χάθηκε ο κόσμος, η ΟΜΟΝΟΙΑ όμως πρέπει να αποτελεί ένα ανταγωνιστικό σύνολο που κτυπάει στα ίσα όλα τα παιχνίδια. Δεν την τρομάζει λοιπόν το μέγεθος του αντιπάλου και θέλει να κάνει την έκπληξη.

Την περασμένη εβδομάδα, ένα καταστροφικό δεκάλεπτο στέρησε την νίκη στην ομάδα μας. Σήμερα, πολυτέλειες για άσχημα δεκάλεπτα ασφαλώς δεν υπάρχουν. Κι αν κόντρα στην ΕΝΑΔ η ΟΜΟΝΟΙΑ επέστρεψε και κτύπησε το παιχνίδι, αν μείνει σήμερα τόσο πίσω το παιχνίδι έχει τελειώσει. Οι καλαθοσφαιριστές μας πρέπει να είναι συγκεντρωμένοι 40 λεπτά και να δώσουν 200% των δυνατοτήτων τους. Έχουν αποδείξει πως μπορούν να κάνουν εκπλήξεις.