Home ΑΛΛΑ ΤΜΗΜΑΤΑ Πίστη για επιστροφή στις νίκες

Πίστη για επιστροφή στις νίκες

img_7464


Δύσκολη, αλλά συνάμα πολύ σημαντική η αποψινή εξόρμηση της ΟΜΟΝΟΙΑΣ στη Λεμεσό για το παιχνίδι με την ΑΕΛ (19:00. live omonoianews.com). Οι πράσινοι θέλουν τη νίκη μετά από 4 συνεχόμενα αρνητικά αποτελέσματα, για να κοιτάξουν με περισσότερη αισιοδοξία το μέλλον. Στον πρώτο γύρο είχαν κερδίσει την ΑΕΛ, γιατί λοιπόν να μην κάνουν το ίδιο και σήμερα;

Με εξαίρεση το παιχνίδι κόντρα στο Αποέλ, η ΟΜΟΝΟΙΑ έδειξε καλά στοιχεία ακόμα και τις ήττες της. Κάθε εβδομάδα όμως, μια λεπτομέρεια ήταν που έκρινε το παιχνίδι. Κόντρα στην ΕΝΑΔ για παράδειγμα, ήταν σαφέστατα η κακή δεύτερη περίοδος της ομάδας. Την Δευτέρα κόντρα στην ΑΕΚ, ήταν τα ατομικά λάθη ενός  σπουδαίου παίκτη που δεν μας έχει συνηθίσει σε τέτοια (Ντιγκς) αλλά και οι μηδαμινές βοήθειες από τους ψηλούς κοινοτικούς μας Ίλιτς και Βισότσκις. Οι διαφορές μεταξύ των ομάδων είναι τόσο μικρές, που για να κερδίσεις, πρέπει να ρυθμίζεις αυτές τις λεπτομέρειες.

Για να κερδίσει λοιπόν απόψε η ΟΜΟΝΟΙΑ, πρέπει ο Λι-Ίγκραμ να έχει την ίδια παραγωγικότητα με την Δευτέρα. Πρέπει ο Κοιλαράς, να επαναλάβει εαυτόν στην άμυνα αφού θα προσπαθήσει να περιορίσει απόψε τον Παλάλα, αλλά να δώσει και κάποιους πόντους στην επίθεση. Πρέπει ο αρχηγός Κωνσταντίνου να δώσει ξανά επιθετικές ανάσες και να βοηθήσει στην ηρεμία της ομάδας. Πρέπει ο Μπέικερ να επαναλάβει την ίδια μεστή εμφάνιση και να σκεπάσει τα καλάθια με τα μπλοκ του. Από την άλλη όμως πρέπει να προσθέσει και κάποια στοιχεία. Ο Ντιγκς με τον Άλεν πρέπει να έχουν πιο καθαρό μυαλό και οι ψηλοί Ίλιτς-Βισότσκις να δώσουν περισσότερες βοήθειες.

Οι δυνατότητες υπάρχουν, το ίδιο και η πίστη. Χρειάζεται ηρεμία και καθαρό μυαλό. Πιστεύουμε πολύ σε αυτή την ομάδα. Πιστεύουμε γιατί ξεκίνησε όχι από το μηδέν, αλλά από το πλην και κατάφερε λόγω του πείσματος και της αγάπης ορισμένων ανθρώπων να μας πείσει! ΟΜΟΝΟΙΑ Μπορείς!