Home ΑΛΛΑ ΤΜΗΜΑΤΑ Στατιστικές πρωτιές για τους πράσινους!

Στατιστικές πρωτιές για τους πράσινους!

img_3346


Έχει γραφτεί πολλές φορές, πως η ΟΜΟΝΟΙΑ διαθέτει ποιοτικότατους παίκτες, εκεί που υστερεί είναι το βάθος. Οι όποιες αναποδιές δεν θα μπουν εμπόδιο στο δρόμο της ομάδας και είμαστε αισιόδοξοι πως οι στόχοι θα επιτευχθούν στο τέλος! Η ποιότητα πάντως των παικτών μας φαίνεται και από το πίνακα της στατιστικής! Οι 4 Αμερικανοί μας, Ντιγκς, Μπέικερ, Άλλεν και Λι-Ίγκραμ φιγουράρουν στις πρώτες θέσεις σε αρκετές στατιστικές κατηγορίες.

Ελεύθερες Βολές

Τρεις καλαθοσφαιριστές μας βρίσκονται στην πρώτη δεκάδα σε ποσοστό ελεύθερων βολών. Ο Τζέρεμι Άλεν είναι τρίτος με 38/43 (88,37%), ο Λι έβδομος με 20/25 (80%) και ο Ντιγκς όγδοος με 47/68 (79,66%). Ο Ντιγκς είναι και ο πρώτος καλαθοσφαιριστής στο πρωτάθλημα σε εύστοχες βολές, ο Άλλεν δεύτερος και ο Λι όγδοος.

Εύστοχα Δίποντα

Με το καταπληκτικό του ξεκίνημα, ο Τζέρεμι Άλεν είναι πρώτος στον αριθμό εύστοχων δίποντων στο πρωτάθλημα, μετρώντας συνολικά 37. Στην 10η θέση του πίνακα βρίσκεται ο Μέλβιν Μπέικερ με 23. Όσον αφορά τα ποσοστά ευστοχίας, ο Άλεν βρίσκεται στη 10η θέση με 37/61 και ποσοστό 60,66%.

Εύστοχα Τρίποντα

Τα τρίποντα είναι ο τομέας του Λι-Ίγκραμ. Ο καλαθοσφαιριστής της ΟΜΟΝΟΙΑΣ είναι δεύτερος στο πρωτάθλημα με 13 εύστοχα τρίποντα και πρώτος στο ποσοστό ευστοχίας αφού έχει 13/30 και 43,3%! Στην ίδια λίστα, στην 8η θέση συναντάμε των Τζαμάρ Ντιγκς με 4/20 και 20%.

Πόντοι-Ασσίστ-Κλεψίματα

Ε αφού τραβάνε κουπί στο σκοράρισμα, λογικό ήταν να είναι στις πρώτες θέσεις του πίνακα! Πρώτος σκόρερ στο πρωτάθλημα είναι ο Τζέρεμι Άλεν, που έχει πετύχει εώς τώρα 133 πόντους! Στην 5η θέση είναι ο Λι με 93 και στην 6η ο Ντιγκς με 91!

Στις ασσίστ τώρα, ο εγκέφαλος της ΟΜΟΝΟΙΑΣ Τζαμάρ Ντιγκς απέχει πολύ από τον δεύτερο αφού έχει 35, με τον Ντόρσεϊ (Απόλλωνας) να έχει 29.

Τέλος, ο Ντιγκς βρίσκεται ψηλά και στην κατηγορία των κλεψιμάτων αφού είναι τέταρτος με 13. Στη λίστα βρίσκεται και ο Λι, που με 10 είναι έννατος.

Ριμπάουντ-Κοψιμάτα

Πιθανότατα το πιο παράδοξο στατιστικό του πρωταθλήματος! Ο ύψος 1.87 point guard της ΟΜΟΝΟΙΑΣ Τζαμάρ Ντιγκς, είναι πρώτος σε όλο το πρωτάθλημα σε αμυντικά ριμπάουντ, αφού μετράει ήδη 43! Στην ίδια κατηγορία είναι τρίτος ο small forward Λι με 33!

Στα επιθετικά ριμπάουντ, ο Λι ξεχωρίζει και πάλι αφού μετράει 17 και είναι δεύτερος! Στα συνολικά ριμπάουντ ο Λι είναι δεύτερος με 50 (ο σέντερ του Κεραυνού Βον έχει 53) και ο Ντιγκς πέμπτος με 45.

Δυο καλαθοσφαιριστές μας ξεχωρίζουν και στη λίστα με τα κοψίματα. Ο Μέλβιν Μπέικερ είναι τρίτος με 8 και ο Λι-Ίγκραμ όγδοος με 4.

Tedex Score

Το Tedex Score μετράει τη συνολική απόδοση των αθλητών, με άριστα το 1. Ο Άλεν είναι έκτος στο πρωτάθλημα με 0,89, ενώ ο Ντιγκς έβδομος με 0.88!