Home ΑΛΛΑ ΤΜΗΜΑΤΑ Χριστόφορος: “Μονόδρομος η νίκη”

Χριστόφορος: “Μονόδρομος η νίκη”

chris
Δύσκολο και πολύ σημαντικό παιχνίδι έχει να δώσει απόψε (19:00) στο στάδιο «Ελευθερία» η καλαθοσφαιρική ομάδα της Ομόνοιας κόντρα στην ΑΕΚ, στο πλαίσιο της 7ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος.
Ο έφορος των «πρασίνων», Χριστόφορος Χριστοφόρου, μίλησε στην επίσημη ιστοσελίδα του σωματείου μας για το αποψινό παιχνίδι: «Έχουμε ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι απέναντι σε μία καλή ομάδα, στο οποίο η νίκη είναι μονόδρομος μετά και τα χθεσινά αποτελέσματα. Θα κάνουμε τα πάντα για να κερδίσουμε, ούτως ώστε να βελτιώσουμε τη θέση μας στη βαθμολογία».
Για την απόδοση της ομάδας μας επεσήμανε: «Η ομάδα μας έχει αποδείξει ότι, κατά διαστήματα ενός αγώνα, μπορεί να παίξει πολύ καλό μπάσκετ απέναντι σε οποιονδήποτε αντίπαλο. Αυτό που ζητάμε και επιδιώκουμε είναι η ομάδα μας να έχει συνέχεια στην απόδοσή της κατά τη διάρκεια ενός αγώνα».
Όσο για το φετινό πρωτάθλημα ο Χριστόφορος Χριστοφόρου ανέφερε: «Το φετινό πρωτάθλημα είναι αμφίρροπο, κάτι που αποδεικνύεται από τα μέχρι στιγμής αποτελέσματα. Οι διαφορές ανάμεσα στις ομάδες είναι μικρές, έτσι όλα τα αποτελέσματα στους αγώνες είναι πιθανά».
Ο έφορος της καλαθοσφαιρικής μας ομάδας, έστειλε και το δικό του μήνυμα στον κόσμο της Ομόνοιας: «Θέλουμε τη συμπαράσταση των φίλων της ομάδας μας απόψε, για να στηρίξουν την προσπάθεια των παικτών μας στο παρκέ, αλλά και για να δώσουν οικονομικές ανάσες στο τμήμα σε μία δύσκολη περίοδο. Ο κόσμος είναι η μεγάλη δύναμη της Ομόνοιας και τον χρειαζόμαστε δίπλα μας».
Να αναφέρουμε πως το τμήμα καλαθόσφαιρας της Ομόνοιας, σε συνεργασία με τη Θύρα 9, θα πραγματοποιήσει εκδήλωση πριν την έναρξη του αποψινού αγώνα, εις μνήμη του φιλάθλου της ομάδας μας Αιμίλιου Ιωάννου, που έχασε τη ζωή του σε αυτοκινητιστικό ατύχημα το 2007.

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ
1. Ε.Θ.Α. 6-1 13
2. ΚΕΡΑΥΝΟΣ 6-1 13
3. Α.Π.Ο.Ε.Λ. 4-3 11
4. ΑΠΟΛΛΩΝ 3-4 10
5. Α.Ε.Κ. 3-3 9
6. Α.Ε.Λ. 2-5 9
7. Ε.Ν.Α.Δ. 1-6 8
8. ΟΜΟΝΟΙΑ 2-4 8
* Ομόνοια και ΑΕΚ έχουν από ένα αγώνα λιγότερο
www.omonoia.com.cy