Home ΑΛΛΑ ΤΜΗΜΑΤΑ Too hard to die!

Too hard to die!


Ήταν τελευταία, έχασε παιχνίδια σε γήπεδο και σε χαρτιά, μεσοβδόμαδα είδε τον υπεύθυνο της επιτροπής να παραιτείται και 03:24 πριν από το τέλος έχανε 60-70! Η ΟΜΟΝΟΙΑ όμως είναι πολύ σκληρή για να πεθάνει! Πολύ σκληρή και πλέον με λύσεις, κι ας παρατάχθηκε χωρίς τον Γ. Κοιλαρά που έκανε εγχείρηση. Πήρε μια σπουδαία νίκη με 78-75 και μπορεί να ελπίζει ξανά!

Στο πρώτο ημίχρονο η ΟΜΟΝΟΙΑ ήταν καλύτερη και μπήκε δίκαια προηγούμενη στο σκορ με 37-32 στα αποδυτήρια. Έπαιξε καλή άμυνα, γύριζε σωστά τη μπάλα, έβρισκε λύσεις. Η συνέχεια στην τρίτη περίοδο δεν ήταν ανάλογη. Ο Απόλλωνας ανέβασε την απόδοση του, εκμεταλλεύτηκε τη ζώνη 3-2 που έπαιζε η ομάδα μας στην άμυνα (και που μέχρι εκείνου του σημείου της βγήκε πλήρως) και με απανωτά σουτ από τα 6.25 όχι μόνο πέρασε μπροστά αλλά έκτισε και διαφορά 10 πόντων.

Διαφορά, που έμοιαζε να είναι ασφαλείας μέχρι τα μέσα της τελευταίας περιόδου. Οι Λεμεσιανοί κρατούσαν με σχετική άνεση την απόσταση στους 10, μέχρι το τελευταίο 4λεπτο. Εκεί που η ΟΜΟΝΟΙΑ, έδειξε την καρδιά και τη θέληση της. Άμυνα που τσάκιζε κόκαλα, καλές επιλογές στην επίθεση και η διαφορά άρχισε να μειώνεται, ώσπου 29 δεύτερα πριν το τέλος ο Ντιγκς έβαλε την ομάδα μας μπροστά! 29 δεύτερα στο μπάσκετ είναι μια αιωνιότητα, όσοι ήταν όμως στο γήπεδο ήξεραν πως αυτή η ΟΜΟΝΟΙΑ του τελευταίου 5λέπτου δεν έχανε!

Ολόκληρη η ομάδα είχε καλή απόδοση, όσοι έπαιξαν βοήθησαν πολύ να έρθει η νίκη. Θα σταθούμε όμως στο συγκλονιστικό Τζαμάρ Ντιγκς, που ειδικά στο τέλος πήρε την ομάδα στις πλάτες του. 16 πόντοι, 9 ασσίστ και 4 ριμπάουντ ήταν ο τελικός απολογισμός για τον Αμερικανό που είχε άξιο συμπαραστάτη τον Τζέρεμι Άλεν που μας θύμησε με τους 20 πόντους του και το καθοριστικό τρίποντο, την καλαθομηχανή που είδαμε στα πρώτα ματς!

300, αλλά 300 με πολλά κιλά…βαρίδια

Ο κόσμος δυστυχώς δεν μας έκανε το χατήρι να έρθει γήπεδο μαζικά, αυτοί οι 300 όμως που ήρθαν φρόντισαν να κάνουν τη διαφορά. Ο κόσμος μας στην τελευταία περίοδο ήταν συγκλονιστικός και έβαλε το χεράκι του για να έρθει η επική ανατροπή και η νίκη. Μέχρι το 35′ είδαμε μια μάλλον εχθρική διαιτησία, όταν όμως ο κόσμος ανέλαβε δράση, μας έπαιξαν στα ίσα, ενώ και οι αθλητές μας ανέβηκαν κατακόρυφα. Δεν θα σταματήσουμε να το λέμε, ο κόσμος μπορεί να σώσει την ΟΜΟΝΟΙΑ.

Το live του αγώνα