Home ΑΛΛΑ ΤΜΗΜΑΤΑ Κρίνεται το μέλλον του μπάσκετ

Κρίνεται το μέλλον του μπάσκετ

img_2935


Το πόσο τραγική είναι η κατάσταση στο θέμα της καλαθόσφαιρας το γράψαμε και χθες. Τα πράγματα είναι πολύ δύσκολα και η ίδια η ύπαρξη της καλαθοσφαιρικής ΟΜΟΝΟΙΑΣ κρέμεται από λεπτή κλωστή. Ταυτόχρονα στις 16:00 η ΟΜΟΝΟΙΑ δίνει -αν κατεβούν οι ξένοι- ένα από τα πιο κρίσιμα ματς της χρονιάς, κόντρα στην ΑΕΛ.

Ψες το βράδυ έγιναν ξανά διαβουλεύσεις, δόθηκαν εκ νέου διαβεβαιώσεις. Το σωματείο δεν μένει απαθές και έστω και καθυστερημένα, φαίνεται πως θα βάλει τον οβολό του. Το θέμα είναι να το κάνει σήμερα, τώρα κατακρίβιαν, γιατί τη Δευτέρα θα είναι αργά. Τη Δευτέρα θα έχουμε ήδη μηδενιστεί αν δεν πάμε Λεμεσό και στην ουσία θα έχουμε κλείσει. Οι παίκτες πρέπει να πληρωθούν σήμερα, τώρα. Ελπίζουμε να λυθούν τα προβλήματα άμεσα και η ΟΜΟΝΟΙΑ να πάρει το παιχνίδι κόντρα στην ΑΕΛ.

Για να καταφέρει να επιβιώσει πάντως η καλαθόσφαιρα, έχει δημιουργηθεί σελίδα στο Facebook από άτομα που είναι κοντά στην επιτροπή. Τη σελίδα μπορείτε να την βρείτε εδώ με μια όμως σημείωση: δεν πρόκειται για σελίδα ψυχολογικής στήριξης αλλά οικονομικής. Αναζητούνται 200 άτομα, να βάλουν από 50 ευρώ για να συμπληρωθεί το ποσό των 10000 που είναι το μισθολόγιο ενός μήνα. Όσοι έχουν την οικονομική δυνατότητα να συμμετέχουν, κάνουν ένα ουσιαστικό βήμα για τη σωτηρία της ΟΜΟΝΟΙΑΣ.