Home ΑΛΛΑ ΤΜΗΜΑΤΑ Κόντρα στον αιώνιο για την έκπληξη

Κόντρα στον αιώνιο για την έκπληξη

img_7708


Ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι έχει μπροστά της η καλαθοσφαιρική ΟΜΟΝΟΙΑ, αφού αντιμετωπίζει εκτός έδρας στις 19:00 (live, omonoianews.com) το Αποέλ. Ο αιώνιος θέλει μόνο νίκη για να εδραιωθεί στην 4η θέση, τη στιγμή που ο Απόλλωνας που τον κυνηγάει αντιμετωπίζει εκτός έδρας τον πρωτοπόρο Κεραυνό.

Αυτό φυσικά δεν σημαίνει πως η ΟΜΟΝΟΙΑ δεν έχει τις δικές της πιθανότητες. Οι πράσινοι παίζουν πολύ καλό μπάσκετ τον τελευταίο καιρό, με εξαίρεση όμως το παιχνίδι με τον Απόλλωνα, δεν παίρνουν και τα ανάλογα αποτελέσματα. Αυτό που οφείλουν να κάνουν είναι να συνεχίσουν το ίδιο δυνατά και να ελπίζουν πως οι λεπτομέρειες θα πάνε και μια φορά με το μέρος τους. Η ΟΜΟΝΟΙΑ δεν είναι για διαβάθμιση και μπορεί να πάρει τη νίκη που θα αναπτερώσει τις ελπίδες της.

Το μυαλό όλων μας φυσικά θα είναι ταυτόχρονα και στη Λεμεσό, στο παιχνίδι της ΑΕΛ με την ΕΝΑΔ. Είναι πολύ σημαντικό για μας να μην κερδίσει η ομάδα του Αγίου Δομετίου, γιατί σε τέτοια περίπτωση τα πράγματα θα δυσκολέψουν. Η σημερινή νύκτα είναι καθοριστική για την παραμονή της ομάδας στην κατηγορία.