Home ΑΛΛΑ ΤΜΗΜΑΤΑ ΕΝΑΔ-ΟΜΟΝΟΙΑ: Οριστική αναβολή

ΕΝΑΔ-ΟΜΟΝΟΙΑ: Οριστική αναβολή

img_6577-copy


Ο κομισάριος του αγώνα ανακοίνωσε την αναβολή του παιχνιδιού.  Η ΟΜΟΝΟΙΑ καταγγέλλει προκλητική συμπεριφορά του κομισάριου, που μίλησε έντονα μέχρι και στη φωτογράφο μας, τη Βικτώρια. Άλλη μια τραγελαφική βραδιά για το κυπριακό μπάσκετ. Μετά τα όσα ζήσαμε φέτος με παιχνίδια που παίχτηκαν σε δικαστικές αίθουσες, παιχνίδια που κρίθηκαν από διαιτητές και το “υπερθέαμα” στο ΕΝΑΔ-ΑΕΛ, ήρθε άλλο ένα καρφί στο ήδη πληγωμένο σώμα του κυπριακού μπάσκετ. Συγχαρητήρια κύριοι, παίξτε το κι αυτό στις δικαστικές να τελειώνουμε.

– Ζήτησε ενισχύσεις η αστυνομία. Άλλοι 15 αστυνομικοί καθοδόν για να ξεκινήσει ο αγώνας. Να δούμε τι ώρα θα ξεκινήσει ο αγώνας.

– Η αστυνομία ζητάει να αποχωρήσουν από το γήπεδο 15-20 άτομα για να ξεκινήσει το παιχνίδι.

– Το πράγμα έχει ως εξής: Η ΟΜΟΝΟΙΑ παρέδωσε λίστα 20 ατόμων, ενώ στο γήπεδο βρίσκονται περί των 200 χωρίς διακριτικά. Ο κομισσάριος αποφάσισε πως η αστυνομία πρέπει να αποφανθεί ποιοι από αυτούς είναι οπαδοί της ΟΜΟΝΟΙΑΣ και να τους απομακρύνει! Απορούμε πως είναι αυτό δυνατό, χωρίς διακριτικά! Face control θα κάνει η αστυνομία;

– Τι να πει κανείς, οι διαιτητές απαιτούνε να φύγει ο κόσμος από το γήπεδο. Ελπίζουμε όταν γίνει αυτό, να σταθούν στο ύψος τους και να μην έχουμε μετά ιστορίες. Όπως πάει πάντως το πράγμα πριν τις 10 δεν τελειώνει το ματς, αν κάποτε αρχίσει!

– Δεν έχει ακόμα ξεκινήσει το παιχνίδι. Υπάρχει και προηγούμενο, στα παιχνίδια ΑΕΚ-Αποέλ και Έθα-Αποέλ ήταν οι οπαδοί των γαλαζοκιτρίνων που μπήκαν με παρόμοιο τρόπο στις κερκίδες. Οι διαιτητές τότε δεν είχαν πρόβλημα να γίνει ο αγώνας..

– Οπαδοί έχουν μπει στο γήπεδο, και οι διαιτητές δεν ξεκινάνε τον αγώνα. Όλα αυτά από την πρωτόγνωρη απόφαση της ΕΝΑΔ να παικτεί το παιχνίδι κεκλεισμένων των Θυρών, κάτι που δεν προνοεί το καταστατικό

-Κεκλεισμένων των θυρών θα είναι το παιχνίδι τελικά, όπως αποφάσισε η διοίκηση της ΕΝΑΔ. Προκλήθηκε μάλιστα μια μικρή ένταση στην αρχή, για τον συγκεκριμένο λόγο.