Home ΑΛΛΑ ΤΜΗΜΑΤΑ Μπορείτε, πάρτε το!

Μπορείτε, πάρτε το!

img_6577-copy


Ένα πολύ κρίσιμο αγώνα δίνει απόψε στο Ελευθερία (18:00 live omonoianews) η καλαθοσφαιρική ΟΜΟΝΟΙΑ, που υποδέχεται την ΑΕΚ Λάρνακας. Η ΑΕΚ είναι εξαιρετική ομάδα, κάτι που φαίνεται και στη βαθμολογία, αλλά όπως φάνηκε στο τελευταίο παιχνίδι μεταξύ των δυο ομάδων (80-84 η ΑΕΚ), η ΟΜΟΝΟΙΑ μπορεί να την κερδίσει.

Για να γίνει φυσικά ντέρμπι εκείνο το παιχνίδι, χρειάστηκε μεγάλη προσπάθεια από τους παίκτες μας. Χρειάστηκε ο Ίγκραμ που δεν βρίσκεται πια στο ρόστερ να πετύχει 36 πόντους, χρειάστηκε ο Κοιλαράς να περάσει χειροπέδαρα στο Σούμποτιτς, χρειάστηκε όλη η ομάδα να κάνει πολύ καλή εμφάνιση. Βέβαια πρέπει να τονιστεί πως τότε δεν είχαμε ούτε Τάσιτς, ούτε Κουκοσάβλιεβιτς, ούτε το Χάρις. Από πλευράς ρόστερ η ΟΜΟΝΟΙΑ είναι πολύ πιο γεμάτη ομάδα αυτή τη στιγμή.

Η ουσία είναι πως η ΟΜΟΝΟΙΑ μπόρει να κτυπήσει το παιχνίδι, φτάνει να βάλει το καλό της κοστούμι. Να παλέψει κάθε ριμπάουντ, να τα δώσει όλα σε κάθε άμυνα, να παίξει σαν να ήταν το τελευταίο της παιχνίδι. Και χρειάζεται ασφαλώς τον κόσμο στο πλευρό της. Ο ΛΑΟΣ στα τελευταία παιχνίδια δυστυχώς δεν έδωσε βροντερό παρών και ελπίζουμε να το δώσει σήμερα. Το έχει ανάγκη η ΟΜΟΝΟΙΑ.