Home ΑΛΛΑ ΤΜΗΜΑΤΑ Χριστοφόρου: “Μια από τις πιο δύσκολες στιγμές μου”

Χριστοφόρου: “Μια από τις πιο δύσκολες στιγμές μου”


Παρέμβαση μέσω Facebook για την καλαθοσφαιρική ΟΜΟΝΟΙΑ έκανε ο πρόεδρος της περσινής καλαθοσφαιρικής επιτροπής Χριστόφορος Χριστοφόρου. Ο κ. Χριστοφόρου δεν έκρυψε τη λύπη του, που αρκετοί καλαθοσφαιριστές της ομάδας μας, αναγκάστηκαν να παίζουν φέτος σε άλλες ομάδες αφού το δικό μας τμήμα, υποβαθμισμένο θα παίζει στη 2η κατηγορία. Στάθηκε επίσης στον κόσμο της ομάδας που πίστεψε στην ομάδα και γέμιζε τα κλειστά.

Όσον αφορά τη φετινή ομάδα, οι πληροφορίες λένε ότι υπήρχαν δυνατότητες να παίξει στην πρώτη κατηγορία, το σωματείο όμως δεν το διεκδίκησε αφού δεν θα ήταν ανταγωνιστική. Θα παίξει στη δεύτερη κατηγορία και ήδη ο Γιώργος Ανδρέου έχει πάρει στην ομάδα αρκετούς Κύπριους καλαθοσφαιριστές. Οι ευθύνες για την πορεία του καλαθοσφαιρικού τμήματος, βαραίνουν τα εκάστοτε διοικητικά συμβούλια. Κρίμα γιατί μιλάμε για ένα άθλημα που με 250-300 χιλιάδες, κάνεις πρωταθλητισμό. Σε κάθε περίπτωση, πιο κάτω τα όσα έγραψε ο κ. Χριστοφόρου

Μια από τις πιο δύσκολες και συναισθηματικά φορτισμένες στιγμές έζησα απόψε όπου μετά από πολύ προβληματισμό αποφάσισα να μεταβώ στο Λευκοθεο για να παρακολουθήσω αγώνα καλαθόσφαιρας στα πλαίσια τουρνουά, 20 λεπτά άντεξα ..20 λεπτά μέσα στα οποία ένιωσα στο μέγιστο συναισθήματα θλίψης,απογοήτευσης,πικρίας και αγανάκτησης ..το να βλέπεις τους κόπους και τα όνειρα που έκανες να καταλήγουν μέσα στις φανέλες του Αποελ και της Αεκ,δεν είναι και ότι καλύτερο .Το να βλέπεις τον Κοιλαρά,τον Παπαδόπουλο,τον Παπακώστα ,τον Ντιγκς,τον Ίλιτς, παιδιά δικά σου ,παιδιά πάνω στα οποία έκτισες τα όνειρα σου να καταλήγουν, μη έχοντας άλλη επιλογή, με φανέλα άλλης ομάδας..σίγουρα είναι ο χειρότερος εφιάλτης ..! Όσο και αν έχω την συνείδηση μου ήσυχη ,όσο και αν έχω εξαντλήσει όλες μου τις προσπάθειες για το μεγαλείο της Καλαθοσφαιρικής Ομόνοιας,ο θυμός και η θλίψη εξακολουθούν να είναι βασανιστικά συναισθήματα !.. 20 λεπτά μέσα σε ένα άδειο κλειστό στο οποίο θα έπαιζαν οι 4 διεκδικητές του τίτλου..οι 4 που έμειναν να παίζουν μόνοι τους μέσα σε άδεια πλέον κλειστά ..η ψυχή όμως της Ομόνοιας ήταν εκεί ..στο γήπεδο αλλά και στην κερκίδα όπου οι φίλοι του Κοιλαρά ,τα δικά μας Ομονοιάτικα παιδιά βρίσκονταν στο πλάι του φίλου τους ..του αγαπημένου Γαβριήλ ,του Νικόλα και των άλλων καλαθοσφαιριστών μας ..Μαζί τους όμως ηχούσαν στα αυτιά μου οι φωνές και τα τραγούδια των 2500 Ομονοιατων που είχαμε μαζί μας στο Ελευθερια πέρσι ..αυτών όλων που πίστεψαν σε μας και στην Καλαθοσφαιρικη Ομονοια !! Μετά από 20 λεπτά όμως συνειδητοποίησα την πραγματικότητα ..Συνειδητοποίησα ότι η διαχρονική επιθυμία του τέως πρόεδρου αλλά και των άλλων εκ των εσσω φανατικών πολέμιων της Καλαθοσφαιρικής Ομόνοιας για κλείσιμο ..υλοποιήθηκε ..! Εύχομαι τώρα να ερθουν και αυτοί αντιμέτωποι με την συνείδηση τους ..εγώ δεν έχω τίποτε άλλο να νιώσω και να πω ..μόνο ντροπή και αίσχος για αυτούς που ευθύνονται ..