Home ΑΛΛΑ ΤΜΗΜΑΤΑ Κτίζει στα δικά της παιδιά

Κτίζει στα δικά της παιδιά


Αλλάζει κατηγορία, αλλά και φιλοσοφία η καλαθοσφαιρική ΟΜΟΝΟΙΑ. Η ομάδα μας από του χρόνου θα αγωνίζεται στην δεύτερη κατηγορία και η εικόνα του ρόστερ δεν θα έχει σχεδόν καμία σχέση με αυτή προηγούμενων χρόνων. Η πρόθεση όσων είναι κοντά στο τμήμα, είναι να ανεβεί η ομάδα πάνω μόνο όταν αποφασίσει η επίσημη ΟΜΟΝΟΙΑ (από όποιους και αν διοικείται) πως μπορεί να στηρίξει πραγματικά το τμήμα.

Προς αυτή τη κατεύθυνση μάλιστα, έχει αποφασιστεί πως την ομάδα θα αποτελούν κυρίως νεαροί ΟΜΟΝΟΙΑΤΕΣ, βγαλμένοι από τα σπλάχνα της ομάδας. Έχουν γίνει βέβαια και λίγες προσθήκες για να έχει και εμπειρία το ρόστερ, όμως η προσοχή θα είναι στραμμένη σε νεαρούς. Έτσι κι αλλιώς τρεις από αυτούς, οι Ορέστης Χριστοδουλίδης, Γιώργος Αυγουστίνου και Αιμίλιος Βασιλείου, αποτελούσαν από πέρσι κομμάτια της πρώτης ομάδας, ενώ είναι μέλη και της προεθνικής Ανδρών Κύπρου.

Σκοπός είναι αυτοί οι παίκτες, να αποκτήσουν εμπειρίες και παράλληλα να κάνουν την ΟΜΟΝΟΙΑ ανταγωνιστική, έτσι ώστε όταν έρθει η ώρα να ανέβει η ομάδα στην πρώτη κατηγορία, να μην χρειαστούν πολλές προσθήκες ξένων. Να βασιστεί δηλαδή η ΟΜΟΝΟΙΑ σε μια ραχοκοκκαλιά δικών της παιδιών και να προσθέσει σε αυτούς 3-4 ξένους που να κάνουν τη διαφορά. Αξίζει να σημειωθεί πως θα εξακολουθήσουν να λειτουργούν κανονικά και τα τμήματα Παίδων-Εφήβων, έτσι ώστε αυτή η προσπάθεια να έχει νόημα και σε βάθος χρόνου.

Αύριο στις 16:00 η ΟΜΟΝΟΙΑ δίνει φιλικό με τον Αχιλλέα Καϊμακλίου, στο κλειστό της Παλλουριώτισσας.