Home ΑΛΛΑ ΤΜΗΜΑΤΑ Κέρδισε και έμεινε μόνη στην 3η θέση

Κέρδισε και έμεινε μόνη στην 3η θέση


Σπουδαία νίκη πέτυχε χθες η καλαθοσφαιρική ΟΜΟΝΟΙΑ επί του Όλυμπου Αγλαντζιάς, που την αφήνει μόνο στην 3η θέση της βαθμολογίας του Β’ ομίλου της Β’ Κατηγορίας. Οι πράσινοι έλεγχαν το ρυθμό καθ’ όλη τη διαρκείας του παιχνιδιού και ήταν μπροστά στο σκορ με το τέλος κάθε περιόδου, βάζοντας περισσότερους πόντους σε κάθε περίοδο από τον αντίπαλο. Το τελικό σκορ 72-55 με το οποίο κέρδισε η ΟΜΟΝΟΙΑ αντικατοπτρίσει την εξέλιξη της αναμέτρησης.

Ο χθεσινός αντίπαλος στον πρώτο γύρο μας κέρδισε με 83-61, με την ομάδα μας να απαντά με το 72-55 κερδίζοντας με σχετική ευκολία. Στο πρώτο δεκάλεπτο της αναμέτρησης το «τριφύλλι» έδειξε πως θέλει τη νίκη μπαίνοντας πολύ δυνατά αφού προηγήθηκε με 23-11. Το ημίχρονο έκλεισε με την ΟΜΟΝΟΙΑ μπροστά στο σκορ με 13 πόντους διαφορά, 42-29. Εκεί που σταμάτησε στο πρώτο μέρος συνέχισε η ομάδα μας, κλείνοντας το 3ο δεκάλεπτο μπροστά με 59-45. Στο τελευταίο δεκάλεπτο οι καλαθοσφαιριστές μας δεν έριξαν το ρυθμό και ολοκλήρωσαν κρατώντας απόσταση, κερδίζοντας τελικά με 72-55.

Η ΟΜΟΝΟΙΑ μετά από 11 αγωνιστικές βρίσκεται μόνη στην 3η θέση της βαθμολογίας με 6 νίκες και 5 ήττες και έχοντας μαζέψει 17 βαθμούς. Ο Αχιλλέας Καϊμακλίου οδηγεί την κούρσα της βαθμολογίας, με την ΕΝΠ να ακολουθεί από κοντά. Κάτω από την ομάδα μας βρίσκεται ο Όλυμπος Αγλαντζιάς με 16 βαθμούς και ακολούθως τρεις ομάδες με 15 βαθμούς. Ενώ τελευταία είναι η Π.Α.Α. μετρώντας μόνο ήττες.