Home ΑΛΛΑ ΤΜΗΜΑΤΑ Τα προβλήματα υπάρχουν εδώ και χρόνια!

Τα προβλήματα υπάρχουν εδώ και χρόνια!


Εδώ και 4 χρόνια, παρακολουθούμε στενά τα δρώμενα όχι μόνο στην ποδοσφαιρική ΟΜΟΝΟΙΑ, αλλά και την καλαθοσφαιρική, την φουτσαλική, τη πετοσφαιρική και τη ποδηλασία. Από το 2011, όταν αρχίσαμε να καταλαβαίνουμε πόσες περίεργες καταστάσεις υπάρχουν στο χώρο της κυπριακής καλαθόσφαιρας και κρούσαμε πολλάκις τον κώδωνα του κινδύνου. Δυστυχώς σφύριζαν όλοι αδιάφορα,(άλλοι πανηγύριζαν επειδή ο Παναθηναϊκός ήρθε να κάνει εδώ τη τιμωρία του) αφού το μπάσκετ δεν παίρνει τη προβολή του ποδοσδφαίρου, ενώ και η τότε διοίκηση της ΟΜΟΝΟΙΑΣ δεν είχε διάθεση να ασχοληθεί πραγματικά.

Σήμερα η κατάσταση στην κυπριακή καλαθόσφαιρα είναι πιο άθλια από ποτέ. Το εγχείρημα των 6 ομάδων (αν είναι δυνατόν) απέτυχε παταγωδώς, γίνονται σκέψεις να αλλάξουν τα πάντα και να αυξηθούν ξανά ενώ η κατάσταση στο παρασκήνιο θυμίζει…Game of  Thrones με πισώπλατες μαχαιριές, κόντρες και ίντριγκες. Μέσα σε όλα αυτά, η ΟΜΟΝΟΙΑ καλείται να αποφασίσει τι θα κάνει με τη νέα περίοδο.

Για το τι ισχύει στην καλαθοσφαιρική ΟΜΟΝΟΙΑ μας κάλυψε πλήρως το π κομμάτι στο kifines.com.  Εκείνο που θα προσθέσουμε είναι πως η ΟΜΟΝΟΙΑ πρέπει να μελετήσει καλά τι θα κάνει. Ξέρουμε πως ο πρόεδρος θέλει να αναβαθμίσει το τμήμα και η αλήθεια είναι πως η μείωση όλων των μπάτζετ ευνοεί κάτι τέτοιο. Αν είναι να ανεβούμε όμως, να ανεβούμε αποφασιστικά και όχι απλά για να περάσουμε και να λέμε πως έχουμε ομάδα. Για την ιστορία να αναφέρουμε ότι  Χριστόφορος και Βαλανίδης, δεν έχουν ακόμα δεχθεί πρόταση να αναλάβουν το τμήμα, απλά είχαν συζητήσεις.