Home ΑΛΛΑ ΤΜΗΜΑΤΑ Έφυγε για ΠΑΟΚ ο Βασιλείου

Έφυγε για ΠΑΟΚ ο Βασιλείου


Στην ομάδα του ΠΑΟΚ θα συνεχίσει την καλαθοσφαιρική του πορεία ο Κωνσταντίνος Βασιλείου. Συγκεκριμένα, ο νεαρός καλαθοσφαιριστής της ΟΜΟΝΟΙΑΣ από την Δευτέρα 18/8 έχει ενσωματωθεί με την ομάδα της Θεσσαλονίκης όπου ακολουθεί κανονικά το πρόγραμμα προπονήσεων.

Ο δεκαεξάχρονος Κωνσταντίνος ο οποίος προέρχεται από τις ακαδημίες της καλαθοσφαιρικής Ομόνοιας έχει καταφέρει κατά την περσινή χρονιά να αγωνιστεί  με μεγάλη επιτυχία, στις ομάδες Παίδων, Εφήβων και Ανδρών της ομάδας μας. Οι επιδώσεις του δεν άφησαν αδιάφορους τους υπεύθυνους Ανάπτυξης & Υποδομής στις παραδοσιακά δυνατές ομάδες της Θεσσαλονίκης (ΠΑΟΚ, ΑΡΗΣ, ΜΑΝΤΟΥΛΙΔΗΣ), με αποτέλεσμα ο δικέφαλος του βορρά να καταφέρει να κάνει δικό του τον παίκτη.

Αισθανόμαστε περηφάνια που ένα δικό μας παιδί έχει καταφέρει να κάνει το άλμα σε ένα από τα πιο ανταγωνιστικά πρωταθλήματα της Ευρώπης. Του ευχόμαστε να πετύχει σ’ αυτό το νέο σπουδαίο κεφάλαιο που άνοιξε στην καριέρα του. Παράλληλα οφείλουμε να τονίσουμε ότι υπάρχει ταλέντο στην καλαθοσφαιρική ΟΜΟΝΟΙΑ και πρέπει να αξιοποιηθεί!