Home ΑΛΛΑ ΤΜΗΜΑΤΑ Οι προπονητές της Α΄ Κατηγορίας

Οι προπονητές της Α΄ Κατηγορίας


Σε πορεία προετοιμασίας για την έναρξη της νέας καλαθοσφαιρικής περιόδου βρίσκονται οι οκτώ ομάδες που θα λάβουν μέρος στο Πρωτάθλημα ΟΠΑΠ Ανδρών Α΄ Κατηγορίας περιόδου 2014-15. Άλλες ήδη χύνουν αρκετό ιδρώτα στα παρκέ, άλλες προγραμματίζουν την έναρξη προπονήσεων σύντομα και δύο στοχεύουν την ερχόμενη εβδομάδα να λύσουν όλες τις εκκρεμότητες και να μπουν στη διαδικασία προετοιμασίας. Οι 6 από τις 8 ομάδες μας έχουν «τιμονιέρη» στην τεχνική τους ηγεσία και ήδη άρχισαν μαζί του τον προγραμματισμό.

Μόνο δύο, ο Απόλλων και η ΑΕΛ, θα πάρουν την απόφαση πρόσληψης προπονητή την ερχόμενη εβδομάδα. Οι δύο ομάδες της Λεμεσού προσανατολίζονται για απόκτηση ξένου τεχνικού ηγέτη, με τους «κυανόλευκους» να ψάχνουν στην Ελλάδα και τους «γαλαζοκίτρινους» στη Σερβία. Οι υπόλοιπες 6 ομάδες ανέθεσαν τον ρόλο του επικεφαλής του τεχνικού τους επιτελείου σε Κύπριους προπονητές, με τους οποίους συζητήσαμε για τα έως τώρα δεδομένα, με πόσους ξένους σκέφτονται να πορευτούν και ποιοι θα είναι οι στόχοι τους στη νέα χρονιά.

Το πρώτο τζάμπολ στο Πρωτάθλημα ΟΠΑΠ Ανδρών Α΄ Κατηγορίας είναι προγραμματισμένο για την Παρασκευή 31 Οκτωβρίου. Μέχρι τότε οι ομάδες μας έχουν σε ενάμιση μήνα την ευκαιρία να διανύσουν την επίπονη περίοδο της προετοιμασίας, να δώσουν τα φιλικά τους παιχνίδια, να κάνουν τις συνήθεις ανακατατάξεις στο ρόστερ τους και να παρουσιαστούν πανέτοιμοι για την υλοποίηση των στόχων τους.

ΑΕΚ
Προπονητής: Νικόλας Σ. Παπαδόπουλος

ΑΠΟΕΛ
Προπονητής: Νικόλας Γ. Παπαδόπουλος

ΕΘΑ
Προπονητής: Χριστόφορος Λειβαδιώτης

ΕΝ ΠΑΡΑΛΙΜΝΙΟΥ
Προπονητής: Παναγιώτης Γιανναράς

ΚΕΡΑΥΝΟΣ
Προπονητής: Χρίστος Στυλιανίδης

ΟΜΟΝΟΙΑ
Προπονητής: Μιχάλης Τσαγγαρίδης

πηγή: KOK