Home ΑΛΛΑ ΤΜΗΜΑΤΑ Έχασε στις λεπτομέρειες την πρόκριση (Photos)

Έχασε στις λεπτομέρειες την πρόκριση (Photos)

BasketU18-VsAEL (17)


Αποκλείστηκε από τη συνέχεια του Κυπέλλου Καλαθόσφαιρας κάτω των 18 ετών η ΟΜΟΝΟΙΑ, έπειτα από την ήττα στο νοκ-άουτ αγώνα κόντρα στην ΑΕΛ. Οι πράσινοι κοίταξαν στα μάτια την πρωτοπόρο ομάδα του Πρωταθλήματος και έχασαν στις λεπτομέρειες, κάνοντας το καλύτερο παιχνίδι τους έως τώρα. Η ομάδα μας έχασε με 47-53 και αποκλείστηκε από τη συνέχεια της διοργάνωσης όμως φεύγει με ψηλά το κεφάλι αφού σήμερα έπαιξε σωστά δείχνοντας ότι έχει μέλλον.

Στο πρώτο δεκάλεπτο οι δύο ομάδες πέτυχαν από δέκα πόντους, με την ΟΜΟΝΟΙΑ να πετυχαίνει δύο τρίποντα. Ισοζυγισμένο το παιχνίδι στο πρώτο ημίχρονο, που ολοκληρώθηκε με την ΑΕΛ μπροστά στο σκορ με δύο πόντους διαφορά, 26-28. Στην τρίτη περίοδο μπήκαν δυνατά και οι δύο ομάδες, καμία όμως δεν μπόρεσε να ξεφύγει στο σκορ, τελειώνοντας με τη Λεμεσιανή ομάδα να προηγείται με ένα πόντο, 38-39. Στην 4η και τελευταία περίοδο οι πράσινοι έκαναν το χειρότερο τους δεκάλεπτο αφού πέτυχαν μόλις οκτώ πόντους και κάνοντας αρκετά λάθη χάνοντας τελικά με 47-53.

Πλέον η ομάδα μας βλέπει τη συνέχεια του Πρωταθλήματος, θέλοντας να σπάσει το ρόδι κάνονας την πρώτη της νίκη και να ανέβει ψυχολογικά. Οι μικροί έχουν μέλλον και το τμήμα κτίζει πάνω τους για τα επόμενα χρόνια και θα χρειαστεί υπομονή από όλους.

Δείτε φωτορεπορτάζ από τη σημερινή αναμέτρηση: