Home ΑΛΛΑ ΤΜΗΜΑΤΑ FUTSAL Ένας ιστορικός τίτλος και αρκετά παθήματα

Ένας ιστορικός τίτλος και αρκετά παθήματα

allsports


Επίσημα τέλος η αγωνιστική περίοδος 2014-15 για τις ομάδες Καλαθόσφαιρας, Πετόσφαιρας και φούτσαλ της ΟΜΟΝΟΙΑΣ. Η φετινή χρονιά είχε πολλά, επιφύλασσε χαρές, λύπες, ενθουσιασμό, εκπλήξεις… χωρίς να λυπεί η αδικία και η αγανάκτηση! Οι ομάδες των τριών αθλημάτων της ΟΜΟΝΟΙΑΣ που οι αγώνες παίζονται σε κλειστά γήπεδα είχαν διαφορετικές πορείες η μια από την άλλη.

Μοναδικοί τίτλοι που βάφτηκαν πράσινοι είναι στο βόλεϊ, αφού στο φούτσαλ δεν μας άφησαν να πάρουμε αυτό που δικαιούμασταν, ενώ για το μπασκετικό τμήμα ήταν μια αναγνωριστική χρονιά. Από την πετόσφαιρα, η αλήθεια είναι ήταν ότι είχαμε πολλές απαιτήσεις μετά την εκπληκτική περσινή χρονιά. Μετά από σοβαρή, σκληρή και πειθαρχημένη δουλειά οι κόποι όλων ανταμείφθηκαν και κρίνουμε ως απόλυτα επιτυχημένη τη χρονιά. Από την καλαθοσφαιρική ομάδα δεν περιμέναμε πολλά, όμως πήραμε πολύ λίγα, αν και αυτό δεν μας λυπεί αρκεί να συνεχιστεί η προσπάθεια που έχει ξεκινήσει για ανανέωση και ενδυνάμωση του τμήματος. Στο φουτσαλικό τμήμα η χρονιά που πέρασε αφήνει πικρία, θυμό και αγανάκτηση, όλα αυτά γιατί μας έκοψαν κάθε ελπίδα για τίτλους με δόλιο τρόπο! Όλη τη χρονιά η ομάδα μας ήταν στην κορυφή πραγματοποιώντας εμφανίσεις που έδειχναν το δρόμο για το τρόπαιο όμως, μας τον έφραξαν ανοίγοντας τον διάπλατα σε άλλους… Το πάθημα ας μας γίνει μάθημα, ή καλύτερα, τα πολλά παθήματα που έπρεπε υποστούμε φέτος να μας κάνουν πιο δυνατούς!

Πετόσφαιρα:
Για την πετοσφαιρική ΟΜΟΝΟΙΑ, ήταν ιστορική χρονιά αφού πρόσθεσε δύο τίτλους στο παλμαρέ του τμήματος, που μάλιστα για πρώτη φορά τους κατακτά. Η χρονιά άρχισε με τη νίκη στο σούπερ καπ, συνεχίστηκε με την Ευρωπαϊκή πορεία και έκλεισε με την κατάκτηση του Πρωταθλήματος. Φυσικά υπήρχε και το Κύπελλο, όμως ήρθε ο αποκλεισμός που δεν μας άφησε να διεκδικήσουμε το τρεμπλ, το οποίο έχει προστεθεί στη λίστα με τους επόμενους στόχους!

aponomi-vol-135

Φούτσαλ:
Εντελώς άδικα έκλεισε η χρονιά για το τμήμα φούτσαλ, χωρίς κάποιο τίτλο. Η ΟΜΟΝΟΙΑ ήταν η καλύτερη ομάδα, δεν έχασε βαθμό μέχρι ενός σημείο του Πρωταθλήματος και εκεί έπιασαν δουλειά τα μαύρα κοράκια. Στην τελική, μιλάμε για αλλοίωση της βαθμολογίας του Πρωταθλήματος, η οποία βρήκε τους πράσινους στη 2η θέση. Δεν τα λέμε ως δικαιολογία αυτά, αλλά όσοι έχουν μάτια και βλέπουν καταλαβαίνουν, ας μιλήσουν οι ουδέτεροι και να πουν τι πραγματικά έγινε. Από την επόμενη περίοδο οφείλουμε και εμείς κάτι στους εαυτούς μας, να μην τους αφήσουμε να κάνουν παρόμοια και να προετοιμαστούμε όμως για τα πάντα!

futsal (38)

Καλαθόσφαιρα:
Όπως ξεκίνησε έκλεισε η χρονιά στην καλαθόσφαιρα, δηλαδή με ήττα! Το αγωνιστικό κομμάτι είναι το τελευταίο που πρέπει να σκεφτόμαστε για τη φετινή προσπάθεια, το σημαντικό όμως είπαμε είναι να κτιστεί μια ΟΜΑΔΑ που θα μπορεί να κάνει περισσότερα από το να συμμετέχει απλώς. Το έχουμε ήδη πει, ήταν μια αναγνωριστική χρονιά, κάτι που βάζει στην επόμενη μεγαλύτερους απαιτήσεις. Χρειάζεται να κτιστεί μια ακαδημία, που θα αντλεί μικρούς Κύπριους παίκτες και θα αποτελέσουν ένα κορμό για το μέλλον.

Basket-VsAEK (5)