Home ΑΛΛΑ ΤΜΗΜΑΤΑ Κερδίζει τις εντυπώσεις!

Κερδίζει τις εντυπώσεις!

Basket-VsETHA (4)


Πολύ καλά εξελίσσεται η προσπάθεια του νεαρού Κωνσταντίνου Παπακώστα που όπως είχαμε γράψει, βρίσκεται στην Αμερική για να κερδίσει μέσω καλαθόσφαιρας υποτροφία σε αμερικάνικο πανεπιστήμιο.

Ο Παπακώστας συμμετείχε σε διήμερο camp του Brown University. Το camp περιελάμβανε προπονήσεις αγώνες και διαγωνισμούς. Ήρθε 1ος σε διαγωνισμό τρίποντων και η ομάδα του 1η σε 3on3 αγώνες. Σε αυτό το camp των είδαν τα John Jay College και Bard College και έδειξαν ενδιαφέρον για να τον εντάξουν στην ομάδα τους.
Στη συνέχεια, έκανε προπονήσεις με το University of Toronto  και άφησε πολύ θετικές εντυπώσεις, ενώ έδωσε και 2 παιχνίδια με το 
University of Pennsylvania 2.
Τα καλύτερα του τα φύλαγε για το Massachusetts Institute of Technology (MIT) όπου έκανε προπονήσεις και αγώνα στον οποίο είχε 26 πόντους με σχεδόν τέλεια στατιστικά 6/7 3p. 2/3 2p. 4/4 1p.
Μέχρι τώρα έχει δεχθεί επίσημη πρόταση από το University of Rochester κάτι που σημαίνει πως το όνειρο του θα γίνει πραγματικότητα και θα πάει στην Αμερική για να συνδυάσει μπάσκετ και σπουδές.
Στη περσινή σεζόν με την ομάδα μας συμμετείχε σε 17 επίσημους αγώνες με 24 λεπτά μ.ο. και 6,5 πόντους/παιχνίδι