Home ΑΛΛΑ ΤΜΗΜΑΤΑ Πρεμιέρα που…προσφέρεται!

Πρεμιέρα που…προσφέρεται!

Basket-Klirwsi (5)


Το τελευταίο που θέλουν στη καλαθοσφαιρική ΟΜΟΝΟΙΑ, είναι μεγάλα λόγια. Στόχος του Νικόλα Παπαδόπουλου και του Κυριάκου Αδάμου είναι μεν να χτίσουν μια ανταγωνιστική ομάδα για φέτος, αλλά πολύ περισσότερα να βάλουν το τμήμα σε στέρεες βάσεις για το μέλλον. Με αυτό στο μυαλό, λογικό είναι να μην μιλάνε πολύ, ούτε να θέτουν ψηλά το πήχη.

Η κλήρωση του πρωταθλήματος πάντως, έβγαλε την ΟΜΟΝΟΙΑ αντιμέτωπη με την Αναγέννηση Γερμασόγειας. Μια ομάδα που φέτος ανέβηκε (πρωταθλήτρια Β’ κατηγορίας πάντως), η οποία θα κινηθεί όπως κι εμείς σε χαμηλό μπάτζετ και θα προσπαθήσει για το καλύτερο. Προσφέρεται με άλλα λόγια το πρώτο ματς, για να μπούμε νικηφόρα στο πρωτάθλημα, ειδικά από τη στιγμή που παίζουμε στο σπίτι μας.

Η προετοιμασία της ομάδας φέτος ξεκίνησε πιο νωρίς και συνεχίζεται με καθημερινές προπονήσεις. Σε αντίθεση με πέρσι που ξεκινήσαμε 3 βδομάδες πριν το πρώτο επίσημο, φέτος το τεχνικό τημ έχει χρόνο να δουλέψει με τους παίκτες του και να τους περάσει τη φιλοσοφία του. Τα αποτελέσματα, εντός γηπέδου.