Home ΑΛΛΑ ΤΜΗΜΑΤΑ Χτίζεται, αλλά είναι άστεγη!

Χτίζεται, αλλά είναι άστεγη!

training2


Πήρε μπρος και η καλαθοσφαιρική ΟΜΟΝΟΙΑ λοιπόν. Για πρώτη φορά μετά από χρόνια, τέθηκε ξεκάθαρος στόχος το μακροπρόθεσμο κτίσιμο και η έμφαση στις ακαδημίες, παρά ο καταρτισμός μιας ομάδας που θα ξηλωθεί σε μερικούς μήνες. Νικόλας Παπαδόπουλος και Κυριάκος Αδάμου φρόντισαν βέβαια η ομάδα να ενισχυθεί με 5 Αμερικανούς, σκοπός τους όμως είναι να αναδείξουν και καλαθοσφαιριστές που θα είναι χρόνια στο ρόστερ.

Προς αυτή τη κατεύθυνση, ανέβηκαν νεαροί στην πρώτη ομάδα, ενώ θα αποκτηθούν άλλοι 2-3 από ομάδες πρώτης κατηγορίας. Ήδη από χθες παίκτης μας πρέπει να θεωρείται ο 20χρονος Μάριος Γεωργίου ήταν πέρσι στην ΑΕΚ και έπεται συνέχεια. Στην ΟΜΟΝΟΙΑ δεν λένε μεγάλα λόγια, αφού προτιμούν τη δουλειά.

Για την ώρα άστεγη

Σε σήριαλ εξελίσσεται το γηπεδικό αφού η ΟΜΟΝΟΙΑ δεν έχει ακόμα κατασταλάξει στην έδρα που θα τη στεγάσει. Γίνονται επαφές με τους αρμόδιους φορείς για να ξεπεραστούν τα προβλήματα και να υπάρξει σταθερότητα σε αυτό το θέμα. Κάποιες σκέψεις που έγιναν για το γήπεδο του Παρνασσού στο Στρόβολο εγκαταλήφθηκαν αφού το καταστατικό προνοεί γήπεδο με παρκέ.