Home ΑΛΛΑ ΤΜΗΜΑΤΑ Πρεμιέρα με Αναγέννηση Γερμασόγειας

Πρεμιέρα με Αναγέννηση Γερμασόγειας

Basket-Klirwsi (4)


Πραγματοποιήθηκε η κλήρωση του Πρωταθλήματος Φούτσαλ, με την ΟΜΟΝΟΙΑ να υποδέχεται στην πρεμιέρα τη νεοφώτιστη Αναγέννηση Γερμασόγειας. Η πρώτη αγωνιστική του Πρωταθλήματος Ανδρών θα διεξαχθεί στις 30 Οκτωβρίου και θα ολοκληρωθεί στις 2 Νοεμβρίου 2015. Δεν έχουν οριστεί ακόμη ημέρες και ώρες διεξαγωγής των αναμετρήσεων.

Αναμένονται ακόμη λίγες προσθήκες στο ροστερ της ομάδας μας, που ακόμη δεν έχει δηλώσει έδρα.

Αναλυτικά το πρόγραμμα της 1ης αγωνιστικής του Πρωταθλήματος ΟΠΑΠ Ανδρών Α’ Κατηγορίας “Τάσος Μητσόπουλος”:
ΟΜΟΝΟΙΑ Λευκωσίας – Αναγέννηση Γερμασόγειας
Απόλλων – Ένωση Νέων Παραλιμνίου
Πετρολίνα ΑΕΚ – Κεραυνός Στροβόλου
Αποελ – ΕΘΑ Έγκωμης

Αλλαγές στη διεξαγωγή του φετινού πρωταθλήματος.

Στο πλαίσιο της κλήρωσης μίλησε και ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας, κ. Λούης Δημητρίου, ο οποίος ανέφερε: “Φέτος θα έχουμε νέο τρόπο διεξαγωγής του πρωταθλήματος, με στόχο να δημιουργήσουμε ένα πιο δυνατό και ανταγωνιστικό πρωτάθλημα. Με τον τρόπο αυτό ευελπιστούμε ότι θα τραβήξουμε περισσότερο ενδιαφέρον από την τηλεόραση, τον κόσμο και τους χορηγούς.

Να σας ενημερώσω ότι γίνονται έντονες προσπάθειες για να έχουμε ζωντανή μετάδοση σε κάθε αγωνιστική και σύντομα θα μπορούμε να σας ανακοινώσουμε περισσότερα. Παράλληλα είναι έτοιμο το σύστημα sms των ομάδων, που μπορεί να εξασφαλίσει στις ομάδες ένα επιπρόσθετο εισόδημα, το οποίο θα το παραδώσουμε την ερχόμενη βδομάδα στα σωματεία.

Μαζί θα γίνει και ενημέρωση για τις τηλεοπτικές διαφημίσεις, τις οποίες θα μπορεί η ομάδα να έχει επιπρόσθετα έσοδα. Παράλληλα, ο αδιάλλακτος στόχος της Κυπριακής Ομοσπονδίας Καλαθοσφαίρισης δεν είναι άλλος από την μαζική επιστροφή του κόσμου στα γήπεδα.

Φέτος θέλουμε να δούμε γήπεδα γεμάτα, με οικογένειες και άλλους φίλαθλους, που κάθε αγωνιστική θα πηγαίνουν για να παρακολουθούν αγώνες καλαθόσφαιρας. Κάνουμε μια νέα προσπάθεια με την μετακίνηση αριθμού φιλάθλων στους εκτός έδρας αγώνες. Θα πρέπει να διαφυλαχτεί από όλους μας αυτό, αλλιώς θα είναι πισωγύρισμα.

Ο κόσμος διψάει για καλαθόσφαιρα, και αυτό φάνηκε στους τελικούς των πρωταθλημάτων και του κυπέλλου, στο All Star, στα 3×3 και σε πολλούς άλλους αγώνες. Δίνοντας τους ένα καλό περιβάλλον, σίγουρα θα επιστρέψουν στο γήπεδο και πρέπει να το προσπαθήσουμε όλοι μαζί αυτό.

Η ΚΟΚ θα στηρίξει την προσπάθεια των σωματείων σε θέματα ασφαλείας, όπως έπραξε και πέρσι. Η Ομοσπονδία έχει προχωρήσει σε αρκετές επενδύσεις, ώστε η Καλαθόσφαιρα να ανέβει επίπεδο και να πάρει την θέση που της αρμόζει.

Και είμαστε σίγουροι πως η κυπριακή καλαθόσφαιρα βαδίζει σε σωστά μονοπάτια. Θα είμαστε δίπλα στα σωματεία, αφού ο αγώνας μας είναι κοινός, ώστε να επαναφέρουμε το μπάσκετ ψηλά”.