Home ΑΛΛΑ ΤΜΗΜΑΤΑ Ο Νικόλας Παπαδόπουλος μιλά για τον προγραμματισμό

Ο Νικόλας Παπαδόπουλος μιλά για τον προγραμματισμό

papadopoulos


Ο Νικόλας Παπαδόπουλος ανέλαβε το τιμόνι της καλαθοσφαιρικής ΟΜΟΝΟΙΑΣ και άρχισε τη δουλειά με στόχο το κτίσιμο μιας αξιόλογης ομάδας. Ο προγραμματισμός βρίσκεται σε εξέλιξη και μέσα στο Σεπτέμβρη θα ολοκληρωθεί, με την ΟΜΟΝΟΙΑ να προχωρά σε πέντε μεταγραφές ξένων και περισσότερες Κύπριων παικτών.

Μιλώντας στην ιστοσελίδα της ΚΟΚ ανέφερε πως σκέφτονται το μέλλον στην ΟΜΟΝΟΙΑ και δεν θα δημιουργήσουν μια ομάδα για μια χρονιά, αλλά που θα δυναμώνει με τον καιρό. Αυτό είναι μια επιθυμία όσων βρίσκονται κοντά στο καλαθοσφαιρικό τμήμα και ελπίζουμε να γίνει σωστή δουλειά έτσι ώστε να διατηρηθεί ο κορμός από τους παίκτες που θα αποκτηθούν φέτος.

Αναλυτικά το ρεπορτάζ της ομοσπονδίας και οι δηλώσεις του προπονητή της καλαθοσφαιρικής ΟΜΟΝΟΙΑΣ:

Η ΟΜΟΝΟΙΑ ετοιμάζεται για την νέα αγωνιστική περίοδο, και στο τιμόνι της θα έχει ένα παλιό γνώριμο της, τον Νικόλα Παπαδόπουλο. Ο κύπριος προπονητής επιστρέφει στην ΟΜΟΝΟΙΑ, αυτή την φορά όμως όχι σαν καλαθοσφαιριστής, αλλά σαν Τεχνικός.

Papadopoulos (1)
Ο Νικόλας προέρχεται από την ακαδημία της ΟΜΟΝΟΙΑΣ

«Θέλουμε να κάνουμε μία αξιοπρεπή πορεία στο πρωτάθλημα, και να βάλουμε τις βάσεις σε επαγγελματικά πρότυπα, ώστε η ΟΜΟΝΟΙΑ να μπορέσει να κτίσει και να διακριθεί στο μέλλον», ήταν το αρχικό σχόλιο του Παπαδόπουλου στην ιστοσελίδα της Κυπριακής Ομοσπονδίας Καλαθοσφαίρισης.

Η ΟΜΟΝΟΙΑ που ξεκίνησε ήδη τις προπονήσεις της από την 31/8, ετοιμάζεται για το βασικό στάδιο προετοιμασίας της, το οποίο θα ξεκινήσει στις 21/9, και αναμένεται όλοι οι καλαθοσφαιριστές της ομάδας να είναι παρών.

«Φέτος το πρωτάθλημα θα είναι παράξενο, αφού θα έχει πιο ενεργό ρόλο ο κύπριος μπασκετμπολίστας, μετά από χρόνια. Σίγουρα πρόκειται για ένα πολύ καλό βήμα, προς την σωστή κατεύθυνση», ανάφερε στην συνέχεια ο τεχνικός της ΟΜΟΝΟΙΑΣ.

Papadopoulos (2)
Την περίοδο 2011-12 ο Παπαδόπουλος αγωνιζόταν με την ΟΜΟΝΟΙΑ

Όσο αφορά τα επόμενα βήματα της καλαθοσφαιρικής ΟΜΟΝΟΙΑΣ, μας δήλωσε: «Θα φέρουμε πέντε ξένους συνολικά, που τόσους δικαιούμαστε. Με το πολύ μικρό μπάτζετ που διαθέτουμε, θα προσπαθήσουμε να φτιάξουμε μία καλή ομάδα.

Προτεραιότητα μας είναι να μπουν γερές βάσεις για να κτίσουμε μία ομάδα με μέλλον, πάνω σε γερές βάσεις. Κάθε χρονιά πρέπει να κτίζουμε πάνω στην προηγούμενη, για να πετύχουμε κάτι πολύ μεγάλο στο μέλλον».