Home ΑΛΛΑ ΤΜΗΜΑΤΑ Παπαδόπουλος: “Στόχος να θέσουμε βάσεις για το μέλλον”

Παπαδόπουλος: “Στόχος να θέσουμε βάσεις για το μέλλον”

Basket-Friendly-OMONOIA-Apoel (21)


Λίγες ώρες πριν το φιλικό με το Κεραυνό, ο Νικόλας Παπαδόπουλος μίλησε στο Omonoianews.com. Ο προπονητής της ΟΜΟΝΟΙΑΣ, αφού ξεκαθάρισε πως η χθεσινή νίκη επί του Αποέλ δεν αλλάζει κάτι, όπως δεν θα αλλάξει ενδεχόμενη ήττα από το Κεραυνό απόψε, τόνισε πως στόχος του είναι να τεθούν οι βάσεις για την ομάδα μακροπρόθεσμα.

Νικόλα, ξεκινήσατε με χαμηλούς τόνους. Ποιος είναι ο στόχος της ΟΜΟΝΟΙΑΣ φέτος;

Υπάρχουν αρκετά που θέλουμε να επιτύχουμε. Καταρχάς να κτίσουμε μια ανταγωνιστική ομάδα και για αυτό δουλεύουμε καθημερινά στις προπονήσεις, χωρίς μεγάλα λόγια. Από κει και πέρα, να κτίσουμε για την ΟΜΟΝΟΙΑ μακροπρόθεσμα, να θέσουμε τις βάσεις και για τις επόμενες χρονιές. Τέλος στόχος είναι νεαροί Κύπριοι παίκτες, να πάρουν λεπτά και να εξελίξουν το ταλέντο τους.

Είδαμε ότι σε όλα τα φιλικά, δίνει χρόνο στους Κύπριους. Θα συνεχιστεί αυτό;

Όποιος δουλεύει σκληρά, όποιος κρίνω σαν προπονητής ότι κάνει αυτά που του ζητούμε, θα ανταμείβεται, αυτή είναι γενικά η φιλοσοφία μου. Υπάρχουν παιδιά με ταλέντο και θα κληθούν να μας βοηθήσουν. Στα λεπτά που αγωνίζονται θέλω να δίνουν πάντα το 100%.

Στο παρελθόν υπήρξες αθλητής και των ακαδημιών και της πρώτης ομάδας. Θεωρείς πως φέτος θα μπορέσει να σταθεροποιηθεί το τμήμα;

Αυτός είναι ο στόχος μας, να κτίσουμε όχι μόνο για φέτος αλλά μακροπρόθεσμα. Να αφήσουμε παίκτες στους οποίους το σωματείο μπορεί να στηριχθεί και ένα τμήμα υγιές, σε γερές βάσεις. Να χρειάζεται μόνο συγκεκριμένες κινήσεις κάθε καλοκαίρι και όχι χτίσιμο. Οπότε ναι, πιστεύω πως μπορούμε να κτίσουμε κάτι σταθερό και σοβαρό.

Αλήθεια πώς νιώθεις που πέρασες από όλες τις θέσεις του τμήματος;

Η ΟΜΟΝΟΙΑ μου συμπεριφέρθηκε σαν σε δικό της παιδί, ακόμα και σε δύσκολες φάσεις της καριέρας μου. Αισθάνομαι πολύ ωραία που μου δίνεται η ευκαιρία να βοηθήσω το τμήμα, αυτή τη φορά από διαφορετικό πόστο.