Home ΑΛΛΑ ΤΜΗΜΑΤΑ Μια φανταστική ιστορία…

Μια φανταστική ιστορία…

Basketball-Tryouts


Έγινε και αυτό στον πολύπαθο χώρο του αθλητισμού, με πρωταγωνίστρια την ομάδα (όχι παραλιακή) που λατρεύει τις ενστάσεις. Όχι στη Κύπρο βέβαια, σε μια φανταστική χώρα που η καλαθόσφαιρα δεν δουλεύει ρολόι σαν τη δική μας. Εδώ είναι γνωστό πως όλα είναι καθαρά και κυλάνε μια χαρά. Πάμε στην ιστορία μας λοιπόν.

Μια παραλιακή ομάδα γυναικείας καλαθόσφαιρας, αντιμετώπιζε μια της πρωτεύουσας. Η παραλιακή ομάδα ήταν έτη φωτός μπροστά από τους πρωτευουσιάνους σαν να έπαιζαν μεγάλοι με μωρά. Η ομάδα της πρωτεύουσας για να καταλάβετε παρότι σαν σωματείο είναι εύρωστο οικονομικά, δεν πήρε καν μπάλες και νερά για προπόνηση και της έδωσαν οι αντίπαλοι!

Στα του παιχνιδιού τώρα, οι παραλιακοί κέρδιζαν με τεράστια διαφορά, οι προπονητές έδωσαν εντολή να πέσουν οι ρυθμοί και αυτός της ομάδας που κέρδιζε έριξε μέσα αθλήτρια 16 χρονών. Η γραμματεία από λάθος δεν είχε εγγράψει τη μικρή αθλήτρια και με κάποιο μαγικό τρόπο, το έμαθαν οι αντίπαλοι. Όντας σωματείο που λατρεύει τις ενστάσεις (έχει πάρει και πρωταθλήματα στα χαρτιά σε αυτή τη φανταστική χώρα) οι πρωτευουσιάνοι άρχισαν τις απειλές για ένσταση και το έκαναν πράξη! Ήθελαν να πάρουν ένα αγώνα που σε καμιά περίπτωση δεν δικαιούνταν, στα χαρτιά (!!) για λάθος της γραμματείας και όχι του αντιπάλου (!!)!

Στο τέλος η ένσταση έπεσε και όχι γιατί την τράβηξαν πίσω οι πρωτευουσιάνοι, αλλά γιατί δεν πλήρωσαν τα 500 ευρώ που απαιτούνται! Η κίνηση τους όμως να κάνουν την ένσταση, δείχνει πως πατάνε επί πτωμάτων! Ευτυχώς εμείς στη Κύπρο δεν έχουμε τέτοια και οποιεσδήποτε ομοιότητες με καταστάσεις που έγιναν στο δικό μας πρωτάθλημα, είναι συμπτωματικές!