Home ΚΥΠΡΟΣ Η Επιτροπή Διαιτησίας στην Καλαθόσφαιρα υπέβαλε παραίτηση

Η Επιτροπή Διαιτησίας στην Καλαθόσφαιρα υπέβαλε παραίτηση

basket-aek (16)


Παραίτηση υπέβαλαν τα μέλη της επιτροπής διαιτησίας στην Καλαθόσφαιρα. Αναλυτικά:

Η Κυπριακή Ομοσπονδία Καλαθοσφαίρισης ανακοινώνει ότι η Επιτροπή Διαιτησίας, με επιστολή της προς το Διοικητικό Συμβούλιο της ΚΟΚ, έχει υποβάλει την παραίτηση της. Δυστυχώς, οι κακές νοοτροπίες και οι προσπάθειες επηρεασμού της ΕΔ από μερικά σωματεία και με διάφορους τρόπους από την αρχή του πρωταθλήματος, που έφτασαν δυστυχώς μέχρι και σε απειλές προπηλακισμού, δεν έχουν αφήσει την Επιτροπή να λειτουργήσει ανεπηρέαστη στο έργο της.

O Πρόεδρος της Επιτροπής κ. Γιαννάκης Κληρίδης και τα μέλη που απάρτιζαν αυτή, τα οποία πρόσφεραν αφιλοκερδώς και χωρίς κανένα προσωπικό συμφέρον τις υπηρεσίες τους και έχοντας ως μοναδικό γνώμονα το καλό του αθλήματος, βλέποντας την αντιμετώπιση αυτή, δεν είχαν άλλη επιλογή από την υποβολή της παραίτησης τους και δυστυχώς το ΔΣ της ΚΟΚ, είναι υπόχρεο να την αποδεχτεί παρά την πρόθεση του για στήριξη σε όλες τις ανεξάρτητες Επιτροπές.

To Διοικητικό Συμβούλιο της ΚΟΚ, επιθυμεί να εκφράσει τις ειλικρινείς ευχαριστίες του προς τον κ. Κληρίδη και τα Μέλη της Επιτροπής Διαιτησίας, για το σημαντικότατο και πολύπλευρο έργο που έχουν επιτελέσει για την Κυπριακή καλαθόσφαιρα.

Παράλληλα δε, επιθυμεί να διαβεβαιώσει ότι δεν θα παραμείνει αμέτοχο και θα πράξει ότι είναι απαραίτητο για να αποφευχθούν παρόμοιες συμπεριφορές προς τα άτομα τα οποία προσφέρουν τις υπηρεσίες τους στο άθλημα. Τέτοιου είδους ενέργειες που παρατηρήθηκαν την τελευταία περίοδο από ορισμένα σωματεία και παράγοντες οδηγούν σε πισωγύρισμα την καλαθόσφαιρα.

Η Ομοσπονδία δεν πρόκειται να ανεχτεί οποιοδήποτε σωματείο ή παράγοντα να ενεργεί για το κακό της καλαθόσφαιρας, και δεν θα αφήσει κανένα να αμαυρώσει το άθλημα, και θα προστατεύσει την προσπάθεια για ανάπτυξη του αθλήματος.