Home ΑΛΛΑ ΤΜΗΜΑΤΑ Το πρώτο βήμα για το κάτι παραπάνω

Το πρώτο βήμα για το κάτι παραπάνω

Basket-apoel (4)


Η νίκη επί της Αναγέννησης Γερμασόγειας, έβαλε μάλλον τέλος στις όποιες συζητήσεις για το ποιος θα τερματίσει τελευταίος στο φετινό πρωτάθλημα καλαθόσφαιρας. Η ΟΜΟΝΟΙΑ δεν έχει ξεμπερδέψει ακόμα, όμως έβαλε γερά τις βάσεις για να αποφύγει το πυθμένα. Σήμερα στις 17:00 η ομάδα μας αντιμετωπίζει την Έθα (live omonoianews.com) για την 1η αγωνιστική της 2ης φάσης.

Προφανώς η ομάδα μας βρίσκεται στο δεύτερο γκρουπ δυναμικότητας μαζί με την Έθα, το Παραλίμνι και την Αναγέννηση. Την τελευταία τη κέρδισε 2 φορές, τις άλλες δυο στην κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος τις είδε στα μάτια και έχασε στις λεπτομέρειες. Όλα γίνονται, η ΟΜΟΝΟΙΑ πρέπει να στοχεύσει να ξεπεράσει το Παραλίμνι στη βαθμολογία (σ.σ. είναι δυο νίκες πίσω) και για να το καταφέρει, πρέπει να αρχίσει να κτίζει.

Το σημερινό παιχνίδι, αποτελεί ιδανική ευκαιρία για το πρώτο βήμα για το κάτι παραπάνω. Η Έθα δεν είναι φόβητρο, μας κέρδισε καθαρά λόγω διαιτησίας στη κανονική διάρκεια (θυμίζουμε ότι το παραδέχθηκε εμμέσως πλην σαφώς η ομοσπονδία) και η ΟΜΟΝΟΙΑ προέρχεται από νίκη-ένεση στη ψυχολογία. Αν κερδίσει και σήμερα, τότε τα όνειρα της για επιπλέον ανάβαση στη βαθμολογία, παίρνουν σάρκα και οστά.