Home ΑΛΛΑ ΤΜΗΜΑΤΑ Σημαντικό παιχνίδι με ΑΕΛ – Κάλεσμα στον κόσμο

Σημαντικό παιχνίδι με ΑΕΛ – Κάλεσμα στον κόσμο


Η ΟΜΟΝΟΙΑ στο άθλημα του μπάσκετ προέρχεται από μια σπουδαία νίκη απέναντι στο Αποέλ και πάει πλέον με άλλη ψυχολογία στο επίσης δύσκολο παιχνίδι με την ΑΕΛ. Το παιχνίδι θα διεξαχθεί εντός έδρας και το τμήμα με ανάρτηση στο Facebook καλεί τον κόσμο να πάει στο γήπεδο και να στηρίξει τους καλαθοσφαιριστές.

Η ανάρτηση της ΟΜΟΝΟΙΑΣ:

Η καλαθοσφαιρική μας μάδα μας δίνει απόψε ακόμη ένα σημαντικό παιχνίδι απέναντι στην ΑΕΛ, που θα καθορίσει σε μεγάλο βαθμό την τελική μας κατάταξη στο πρωτάθλημα.

Το Δ.Σ του Σωματείου μας, αλλά και οι καλαθοσφαιριστές μας, καλούν τον κόσμο της ΟΜΟΝΟΙΑΣ να βρεθεί απόψε στις 19:00 στην κλειστή αίθουσα Αγίου Δομετίου και να σπρώξει την ομάδα προς την νίκη.

Ο Αρχηγός της καλαθοσφαιρικής μας ομάδας Γιώργος Νεοφύτου παραχώρησε σύντομη δήλωση σε σχέση με τον αποψινό αγώνα, καλώντας τον κόσμο να σταθεί δίπλα από την ομάδα:

«Στο παιχνίδι με την ΑΕΛ, θα προσπαθήσουμε για ακόμη μια νίκη, η οποία θα μας δώσει την ευκαιρία να διεκδικήσουμε στα εναπομείναντα παιχνίδια το πλασάρισμα μας όσο πιο ψηλά μπορούμε στον βαθμολογικό πίνακα.
Προερχόμαστε από μια πολύ μεγάλη εκτός έδρας νίκη απέναντι στο ΑΠΟΕΛ, η οποία μας βοηθά να πάμε στο σημερινό αγώνα με την καλύτερη ψυχολογία και ελπίζουμε στο τέλος θα πανηγυρίσουμε ακόμα μια νίκη.
Καλούμε τους πιστούς μας οπαδούς, να μας στηρίξουν με την παρουσία τους και εμείς με την απόδοση μας θα προσπαθήσουμε να τους ευχαριστήσουμε.»
Η τιμή του εισιτηρίου/εισφοράς έχει καθοριστεί στα €5, και τα εισιτήρια θα πωλούνται στην είσοδο.