Home ΑΛΛΑ ΤΜΗΜΑΤΑ ΜΠΑΣΚΕΤ Η παραμονή περνά μέσα από το ματς με την Ένωση

Η παραμονή περνά μέσα από το ματς με την Ένωση


«Να πρωταγωνιστήσει το τμήμα μπάσκετ όπως παλιά» μας είπε ο Λώρης Κυριάκου στην Εκλογική Συνέλευση το καλοκαίρι κάτι που μέχρι στιγμής δεν κατέστη δυνατόν. Δε θυμόμαστε βέβαια και πότε ήταν η τελευταία φορά που το τμήμα είχε πρωταγωνιστικό ρόλο αλλά εν πάση περιπτώσει. Αυτά για να μην ξεχνάμε τις δεσμεύσεις του Δ.Σ του Σωματείου.

Πάντως, το τμήμα τον τελευταίο καιρό πέτυχε κάποιες σπουδαίες νίκες, δεν ήταν αρκετές όμως για να φέρουν κάτι ουσιαστικό. Η ΟΜΟΝΟΙΑ στο πρωτάθλημα είναι προτελευταία, ενώ στο Κύπελλο κατάφερε να πάει μέχρι τον ημιτελικό και να αποκλειστεί από την ΑΕΚ, σε ένα ματς που κράτησε αμείωτο το ενδιαφέρον μέχρι το τέλος (τελικό σκορ 74-70). Η πορεία στο Κύπελλο για κάποιους θεωρείται επιτυχημένη, στο τέλος της ημέρας όμως, αν θέλουμε να μιλάμε για πρωταγωνιστική πορεία και μεγάλη ομάδα, πρέπει να είμαστε σε θέση να διεκδικούμε και τίτλους. Όχι μόνο μεμονωμένα ροζ φύλλα αγώνων.

Σε κάθε περίπτωση, η ΟΜΟΝΟΙΑ κρατά στα χέρια την τύχη της για παραμονή στην Α’ Κατηγορία. Είναι καλύτερη από την Ένωση Νέων Παραλιμνίου και το έχει αποδείξει. Για να βρεθούν οι «πράσινοι» στην τελευταία θέση με τη λήξη της περιόδου, πρέπει πρώτα να χάσουν από τη σημερινή της αντίπαλο, να χάσουν και από τον Απόλλωνα την τελευταία αγωνιστική, την ίδια ώρα που το Παραλίμνι θα πετύχει το 2 στα 2 με τον τελευταίο αγώνα να είναι κόντρα στην πρωτοπόρο ΑΕΚ. Το ιδανικότερο βέβαια για την ομάδα μας θα ήταν να κερδίσει απόψε και να τελειώσει την υπόθεση μια ώρα αρχύτερα.

Το παιχνίδι θα διεξαχθεί στο κλειστό του Αγίου Δομετίου, έδρα της ομάδας μας, και θα ξεκινήσει στις 19:00.