Home ΑΛΛΑ ΤΜΗΜΑΤΑ ΜΠΑΣΚΕΤ Όλα όσα λέχθηκαν στη διάσκεψη τύπου για το Final Four

Όλα όσα λέχθηκαν στη διάσκεψη τύπου για το Final Four


Ολοκληρώθηκε πριν από λίγο η διάσκεψη τύπου για το Final Four του Κυπέλλου ΟΠΑΠ, το οποίο θα διεξαχθεί στις 15 και 17 Μαρτίου στο «Κίτιον» στη Λάρνακα, με τη συμμετοχή των ομάδων της ΟΜΟΝΟΙΑΣ, της ΑΕΚ, της Ένωσης και του Κεραυνού. Εκ μέρους της ΟΜΟΝΟΙΑΣ παρευρέθηκαν ο Τεχνικός Διευθυντής του τμήματος, Κυριάκος Αδάμου και ο αρχηγός της ομάδας, Γιώργος Νεοφύτου.

Αναλυτικά όσα ανέφεραν:

Κυριάκος Αδάμου: «Δεν έχουμε κάτι να χάσουμε σαν ομάδα. Βρισκόμαστε στην καλύτερη φάση που θα μπορούσαμε να βρισκόμασταν αγωνιστικά, δεν υπάρχει λόγος να το κρύψουμε. Τα μεγέθη των ομάδων είναι δεδομένα τα τελευταία χρόνια. Ξέρουμε ποιοι είμαστε, ξέρουμε ποιος είναι ο αντίπαλος μας. Θεωρούμε πως η ΑΕΚ και στην χειρότερη της μέρα πάλι θα είναι καλή. Η πιο τυχερή ομάδα, αυτή που θα βρεθεί στην καλύτερη νύχτα θα κερδίσει το παιχνίδι. Να καλέσω όλο τον κόσμο να βρεθεί στο γήπεδο και να παρακολουθήσει την γιορτή του μπάσκετ».

 

Γιώργος Νεοφύτου: «Θα πάμε για να διασκεδάσουμε τον αγώνα για τα ημιτελικά αλλά και αυτόν της Κυριακής, αν είμαστε τυχεροί. Θα προσπαθήσουμε το ποσοστό του 25% που μας αναλογεί να το παλέψουμε, ώστε να φτάσουμε στην κατάκτηση του κυπέλλου. Δεν είναι αυτοσκοπός, για εμάς είναι επιτυχία που βρισκόμαστε σε αυτή την γιορτή του μπάσκετ. Για εμάς είναι μία πρόκληση να βρισκόμαστε σε αυτή την γιορτή και από την στιγμή που μας αναλογούν κάποιες ελπίδες, θα τις παλέψουμε όλοι οι καλαθοσφαιριστές για να πάρουμε αυτό που μας αναλογεί. Καλώ τον κάθε ΟΜΟΝΟΙΑΤΗ να έρθει, να μας δώσει μία άλλη δυναμική. Έχουμε κάνει πολλά καλέσματα στον κόσμο, όμως είναι η στιγμή για να μας επιβραβεύσει ο κόσμος για την προσπάθεια που κάνουμε, με το να παρευρεθεί στο γήπεδο».