Home ΑΛΛΑ ΤΜΗΜΑΤΑ ΜΠΑΣΚΕΤ Σύνδεσμος Καλαθοσφαιριστών: «Ας μην γίνουμε αυτόχειρες»!

Σύνδεσμος Καλαθοσφαιριστών: «Ας μην γίνουμε αυτόχειρες»!


Ανακοίνωσε εξέδωσε ο Παγκύπριος Σύνδεσμος Καλαθοσφαιριστών αναφορικά με τις τελευταίες εξελίξεις.

Η ανακοίνωση:

«Ο Σύνδεσμος Καλαθοσφαιριστών και μετά από την συνάντηση που είχε την περασμένη Τρίτη με τον Πρόεδρο της Ομοσπονδίας αλλά και τους συνεργάτες του πήρε τις διαβεβαιώσεις πως η απόφαση αυτή για την μείωση σε διάρκεια του πρωταθλήματος θα είναι μόνο για φέτος λόγω της πανδημίας

Επίσης ακούγοντας τον προβληματισμό μας για τα λιγότερα παιχνίδια για κάθε ομάδα και κατ’ επέκταση τον Κύπριο καλαθοσφαιριστή η ομοσπονδία δεσμεύτηκε ότι στην περίπτωση που οι ομάδες είναι λιγότερες θα προχωρήσει σε ένα δεύτερο πλάνο ούτως ώστε να παιχτεί ο προκαθορισμένος αριθμός αγώνων.

Θα θέλαμε επίσης να εκφράσουμε πρώτον την χαρά και την απεριόριστη συμπαράσταση μας στην ανακοίνωση των προέδρων και ειδικότερα στο κομμάτι που αφορά την περαιτέρω μείωση των ξένων καλαθοσφαιριστών σε 3 για κάθε ομάδα. Και δεύτερον την αισιοδοξία μας πως η ομοσπονδία έχοντας στο πλευρό της τους ίδιους τους προέδρους, τους καλαθοσφαιριστές όπως και τους προπονητές θα πράξει ανάλογα και δεν θα αφήσει αυτή την ιδανική ευκαιρία να κάνει το σωστό για την κυπριακή καλαθόσφαιρα. Ας μην γίνουμε αυτόχειρες σε ένα τόσο κομβικό σημείο».