Home ΑΛΛΑ ΤΜΗΜΑΤΑ ΜΠΑΣΚΕΤ Το αντίο του Κουκούρη στην ΟΜΟΝΟΙΑ

Το αντίο του Κουκούρη στην ΟΜΟΝΟΙΑ


Ο Δημήτρης Κουκούρης αποχαιρέτησε την καλαθοσφαιρική ομάδα της ΟΜΟΝΟΙΑΣ μετά από μία διετία στον πάγκο της ομάδας μας.

Δείτε την ανάρτησή του:

«Με υπευθυνότητα, επαγγελματισμό και τιμιότητα εργάστηκα στον σύλλογο της Ομόνοιας τα τελευταία 2 χρόνια. Δύο χρόνια όπου με συλλογική προσπάθεια μας βρήκε όλους ικανοποιημένους από την σωστή νοοτροπία, τον επαγγελματισμό και την οργάνωση που είχε η ομάδα. Πετύχαμε με σκληρή δουλειά να δημιουργήσουμε ένα σύνολο σκληροτράχηλο και μαχητικό όπως αρμόζει στην ιστορία της Ομάδας. Μεγάλες νίκες επί σπουδαίων αντιπάλων, ρεκόρ νικών το 19-20, είσοδο μας φέτος στην πρώτη εξάδα και το σημαντικότερο, ότι δημιουργήσαμε Κυπριακό κορμό, βασιζόμενοι σε νέους αθλητές που αποτελούν και το μέλλον της ομάδας. Η βάση χτίστηκε και αυτό νομίζω είναι το επιστέγασμα της δουλειάς που έβγαλαν τα παιδιά τις Ομόνοιας.

Μεγάλο ευχαριστώ από καρδιάς στον τεχνικό διευθυντή και φίλο μου Κυριάκο Αδάμου, στον συνεργάτη μου Νικόλα Κουρσάρη, στον Χρηστάκη τον φροντιστή μας καθώς και στην διοίκηση της ομάδας , Ματθαίο Παπαπέτρου, Κώστα Βασιλείου, Μάριο Αργυρίδη και Λώρη Κυριάκου, για την καθολική στήριξη καθ όλη την διάρκεια της συνεργασίας μας, αλλά και τους οπαδούς της ομάδας που μας στήριξαν σε κρίσιμα παιχνίδια.

Τέλος, ευχαριστώ όλους τους αθλητές που συνεργάστηκα αυτά τα χρόνια στην Ομόνοια και να τους στείλω το μήνυμα ότι με τη δουλειά που βγάζετε και προπάντων με τον χαρακτήρα που διαθέτετε, το μέλλον σας ανήκει τόσο στον αθλητισμό όσο και στην ζωή σας».

Απο cyprusbasket.net