Home ΑΛΛΑ ΤΜΗΜΑΤΑ FUTSAL Το αγωνιστικό πρόγραμμα των τμημάτων του Σωματείου μας

Το αγωνιστικό πρόγραμμα των τμημάτων του Σωματείου μας


Αγωνιστικές υποχρεώσεις έχουν αυτήν την εβδομάδα (23/01 – 30/01) τα πέντε από τα εννέα αθλητικά τμήματα του ΑΣΟΛ. Στο πρόγραμμα υπάρχουν πέντε αγώνες.

Η ομάδα ποδοσφαίρου υποδέχεται την Πάφος FC για την 21η αγωνιστική του πρωταθλήματος. Το παιχνίδι θα διεξαχθεί την Κυριακή στο ΓΣΠ και θα αρχίσει στις 17:00.

Η ομάδα πετόσφαιρας Ανδρών θα υποδεχθεί τη Μακάμπι Τελ Αβίβ στον επαναληπτικό αγώνα της φάσης των «8» του CEV Challenge Cup. Το παιχνίδι θα διεξαχθεί την Πέμπτη στο «Ελευθέρια» και θα αρχίσει στις 20:00.

Η ομάδα καλαθόσφαιρας θα υποδεχθεί την ΑΕΚ για τον θεσμό του κυπέλλου. Το παιχνίδι θα διεξαχθεί την Τετάρτη στο Κλειστό Αγίου Δομετίου.

Η ομάδα φούτσαλ θα αντιμετωπίσει εκτός έδρας την Ανόρθωση για την 18η αγωνιστική του πρωταθλήματος. Ο αγώνας θα διεξαχθεί την Πέμπτη στο «Κίτιον» και θα αρχίσει στις 20:00.

Η ομάδα ποδοσφαίρου Γυναικών θα αντιμετωπίσει εκτός έδρας τον Άρη για την 1η αγωνιστική της δεύτερης φάσης του πρωταθλήματος. Ο αγώνας θα διεξαχθεί την Κυριακή στο Δημοτικό Στάδιο Γερμασόγειας και θα αρχίσει στις 11:00.