Home ΚΥΠΡΟΣ ΔΩΡΕΑΝ 200 μπάλες μπάσκετ σε παιδιά στον αγώνα Κύπρου – Βοσνίας!

ΔΩΡΕΑΝ 200 μπάλες μπάσκετ σε παιδιά στον αγώνα Κύπρου – Βοσνίας!


Διακόσιες μπάλες, κανονικού μεγέθους, θα μοιραστούν στις εισόδους της κλειστής αίθουσας «Τάσσος Παπαδόπουλος – Ελευθερία», την Παρασκευή 23 Φεβρουαρίου 2024, σε παιδιά μέχρι 12 ετών που θα παρακολουθήσουν από κοντά το παιχνίδι της Εθνικής Κύπρου με την Βοσνία και Ερζεγοβίνη για την 1η αγωνιστική του 5ου προκριματικού ομίλου του FIBA EuroBasket 2025.

Οι μπάλες θα δοθούν στα πρώτα 200 παιδιά κάτω των 12 ετών που θα εισέλθουν στο γήπεδο από την κεντρική είσοδο του Σταδίου Ελευθερία, τα οποία θα πρέπει να έχουν αγοράσει εισιτήριο εισόδου και να το παρουσιάσουν κατά την παραλαβή της μπάλας που θα λάβουν.

Η Κυπριακή Ομοσπονδία Καλαθοσφαίρισης (ΚΟΚ), στην προσπάθεια που κάνει για διάδοση του αθλήματος του μπάσκετ, λόγω και της αναμενόμενης μεγάλης προσέλευσης σε λίγες μέρες στον ιστορικό αγώνα με τη βαλκανική χώρα, έχει εξασφαλίσει και θα μοιράσει στα πρώτα 200 παιδιά μέχρι 12 ετών από μία μπάλα!

Για την αναμέτρηση της Παρασκευής (23/02) ο στόχος είναι να προσέλθουν πέραν των 3 χιλιάδων φιλάθλων, οι οποίοι θα έχουν την ευκαιρία να δουν από κοντά την Εθνική μας να αναμετράται με μια από τις κορυφαίες ομάδες της Ευρώπης, που διαθέτει μεταξύ άλλων και αστέρια της Euroleague. Οι φίλαθλοι θα έχουν την ευκαιρία να περάσουν ένα όμορφο δίωρο, με τα παιχνίδια μπάσκετ πάντα να περιλαμβάνουν και αρκετά εξωαγωνιστικά, όπως μουσική και δώρα, σ’ ένα ασφαλή και κλιματιζόμενο χώρο.

Θυμίζουμε ότι τα εισιτήρια προπωλούνται μέσω της ιστοσελίδας cbf.stadium-360.net.

Λόγω της υψηλής ζήτησης, είναι σημαντικό ο κόσμος να διασφαλίσει άμεσα τα εισιτήρια του, με τα κανονικά να πωλούνται στην τιμή των 10 ευρώ, τα μαθητικά/φοιτητικά στα 5 ευρώ και τα παιδικά (κάτω των 12 ετών) στο 1 ευρώ. Οι courtside VIP θέσεις διατίθενται έναντι 30 ευρώ.

Η διοργάνωση

Η Κύπρος θα αγωνιστεί στον 5ο όμιλο της προκριματικής φάσης του FIBA EuroBasket 2025, με αντίπαλους τη Βοσνία και Ερζεγοβίνη, την Κροατία και τη Γαλλία. Μετά τον αγώνα στις 23 Φεβρουαρίου, η Κύπρος θα ταξιδέψει με προορισμό τη Ριέκα για να αγωνιστεί στις 26 του μήνα με την Κροατία.

Με την Κύπρο να αποτελεί μια από τις τέσσερις διοργανώτριες χώρες του FIBA EuroBasket 2025 (Λετονία, Φινλανδία, Πολωνία, οι άλλες τρεις), η Εθνική μας έχει εξασφαλισμένη θέση στην τελική φάση της διοργάνωσης -η οποία θα διεξαχθεί μεταξύ 27 Αυγούστου 2025 και 14 Σεπτεμβρίου 2025- ανεξαρτήτως των αποτελεσμάτων των έξι αγώνων μας στην προκριματική φάση. Από τον όμιλο της Κύπρου, θα προκριθεί η χώρα μας και δύο εκ των τριών άλλων αντιπάλων μας.

Οι τέσσερις όμιλοι της τελικής φάσης θα διεξαχθούν σε Λεμεσό (κλειστή αίθουσα «Σπύρος Κυπριανού», Τάμπερε, Κατόβιτσε και Ρίγα.