Home ΑΛΛΑ ΤΜΗΜΑΤΑ FUTSAL Είναι και αυτοί ανθρώποι (τελικά)

Είναι και αυτοί ανθρώποι (τελικά)

sak_1469


Δεν έπιασε τα γνωστά στάνταρντ απόδοσης της η ΟΜΟΝΟΙΑ και μοιραία έχασε τους πρώτους της βαθμούς στο πρωτάθλημα φούτσαλ . Οι πράσινοι, ειδικά στο πρώτο ημίχρονο, ήταν αγνώριστοι και επέτρεψαν σε μια σαφώς υποδεέστερη τους ομάδα να πιστέψει και στο τέλος να κάνει και τη ζημιά.

Καλή ομάδα φυσικά ο Παρνασσός, ιδιαίτερα οργανωμένη και με ανανεωμένο ρόστερ. Αν η ΟΜΟΝΟΙΑ ήταν αυτή που έπρεπε όμως, οι Στροβολιώτες δεν θα είχαν καμία απολύτως τύχη. Όσο κι αν φώναζε ο Μαυρουδής από τον πάγκο, οι παίκτες του δεν είχαν αυτή τη φλόγα που τους χαρακτηρίζει και φυσιολογικά έμειναν πίσω.

Διαβάζοντας τα πιο πάνω κανείς, θα νομίσει ότι η ισοπαλία (που ήρθε μάλιστα 9 δεύτερα πριν το τέλος) έφερε και το τέλος του κόσμου. Καμία σχέση. Η ΟΜΟΝΟΙΑ είναι ακόμα πρώτη, είναι ακόμα μακράν η κορυφαία ομάδα που είδε το κυπριακό φούτσαλ. Απλά χθες θυμηθήκαμε πως μπορεί να μοιάζουν με εξωγήινους όταν πιάνουν απόδοση, αλλά είναι και οι αθλητές μας άνθρωποι και δικαιούνται μια κακή βραδιά. Αρκεί το χθεσινό φυσικά να ήταν ξυπνητήρι και στη συνέχεια να δούμε την πραγματική ΟΜΟΝΟΙΑ.

Αν κρίνουμε πάντως από τις αντιδράσεις των παικτών μας, είναι αποφασισμένοι να ανεβούν. Ξέρουν ότι αδίκησαν τον εαυτό τους και θα τα δώσουν όλα, να κερδίσουν το Αποέλ και να ξαναμπούν στο δρόμο των επιτυχιών.