Home ΑΛΛΑ ΤΜΗΜΑΤΑ FUTSAL Και τώρα το πρωτάθλημα

Και τώρα το πρωτάθλημα

img_0293


Η ΟΜΟΝΟΙΑ αφήνει πίσω της τον αποκλεισμό από το Futsal Cup και επικεντρώνει την προσοχή της στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος την Πέμπτη στο Ελευθερία όπου θα απουσιάσει ο Καρλίνιος. Ο Βραζιλιάνος ένιωσε ξανά ενοχλήσεις χθες και αποχώρησε και ο Κούλλης Μαυρουδής θα τον αφήσει εκτός ώστε να ξεπεράσει πλήρως τον τραυματισμό του.

Από το τριφύλλι έχει αποχωρήσει ο Νταβίντ που ήρθε να βοηθήσει στα Ευρωπαϊκά παιχνίδια. Ο Πορτογάλος συνεχίζει την καριέρα του στην Κροατία.

Οι πράσινοι ξεκινάνε το πρωτάθλημα με μοναδικό στόχο την κατάκτηση του για να ζήσουν παρόμοιες εμπειρίες με αυτές της περασμένης βδομάδας αλλά και για να κυνηγήσουν ξανά την υπέρβαση με πρόκριση στον Elite Round.

Πρώτη αντίπαλος για την ομάδα μας η ΑΕΚ Λάρνακας. Ο αγώνας αρχίζει στις 20:30. Οι φίλοι της ομάδας μας καλούνται αυτή τη βδομάδα να εξασφαλίσουν εισιτήριο διαρκείας, αξίας μόνο 30 ευρώ. Το «πακέτο» περιλαμβάνει 12 εντός έδρας παιχνίδια πρωταθλήματος και δύο ή τρεις αγώνες κυπέλλου, ανάλογα με την πορεία της ομάδας μας στο θεσμό.