Home ΑΛΛΑ ΤΜΗΜΑΤΑ FUTSAL ΟΜΟΝΟΙΑ, μπορείς!

ΟΜΟΝΟΙΑ, μπορείς!

img_0151


Μπροστά σε μια τεράστια πρόκληση βρίσκεται η ΟΜΟΝΟΙΑ και φιλοδοξεί πως θα δαμάσει το θηρίο. Το συγκρότημα του Κούλλη Μαυρουδή αντιμετωπίζει στις 19:30 στο Ελευθερία την ιταλική Luparense, με τον νικητή να προκρίνεται στους 16 του Elite Round.

Έχουμε γράψει ξανά για τον αντίπαλο: νούμερο 7 στην Ευρώπη, με προϋπολογισμό κάποια εκατομμύρια, η Luparense θεωρείται από τα φαβορί ακόμα και για τη κατάκτηση της κούπας. Η ΟΜΟΝΟΙΑ όμως, θέλει να γράψει τη δική της ιστορία, να ανεβάσει ακόμα περισσότερο το όνομα τις στις ευρωπαϊκές φουτσσαλικές συνειδήσεις και να δει την κατάταξη της σε ύψη που κυπριακές ομάδες ούτε ονειρεύονταν. Οι υπερβάσεις δεν γίνονται με μικρές ομάδες, αλλά κόντρα σε σπουδαίους αντιπάλους και η ΟΜΟΝΟΙΑ είναι έτοιμη!

 

Η ΟΜΟΝΟΙΑ μπορεί! είμαστε βέβαιοι πως όσοι αγωνιστούν, θα παίξουν λες και ήταν το τελευταίο τους παιχνίδι, λες και εξαρτάται η ζωή τους από αυτό. Έχει αποδείξει πολλές φορές η φουτσαλική ΟΜΟΝΟΙΑ πως δεν φοβάται τις προκλήσεις, ενώ ούτε οι ίδιοι οι παίκτες της δεν ξέρουν που είναι το ταβάνι αυτής της ομάδας. Κάθε στιγμή που θέτουν ένα στόχο, τον ξεπερνούν και βάζουν άλλο, πιο ψηλό. Θέλουν όσο τίποτε άλλο να ξεπεράσουν και αυτό το τεράστιο εμπόδιο και να γράψουν ιστορία.

 

Ο αγώνας αρχίζει στις 19:30 και προσφέρεται για αθρώα προσέλευση. Ο κόσμος έχει καθήκον να δώσει μαζικό παρόν, να αποτελέσει τον 6ο παίκτη της ΟΜΟΝΟΙΑΣ και να την βοηθήσει να κάνει αυτό που κάποτε φάνταζε αδιανόητο! Εμπρός ΟΜΟΝΟΙΑ!


 

Η βαθμολογία του ομίλου:
1 .ΟΜΟΝΟΙΑ            8-6  4
2 .Luparence            2-0  4
3 .Slov-Matic             3-3  2
4. FC Pro Varna         3-7  0

Στην επόμενη φάση προκρίνονται οι δύο πρώτες ομάδες. Ενδεχομένως και ένας βαθμός να είναι αρκετός για να προκριθεί η ομάδα μας στις “16” καλύτερες ομάδες της Ευρώπης.