Home ΑΛΛΑ ΤΜΗΜΑΤΑ FUTSAL «Στηρίξτε την ομάδα, ελάτε στο γήπεδο»

«Στηρίξτε την ομάδα, ελάτε στο γήπεδο»

sak_0024


Πραγματοποιήθηκε σήμερα στο Σωματείο της ΟΜΟΝΟΙΑΣ η διάσκεψη για το Όμιλο του UEFA Futsal Cup που θα διεξαχθεί 6, 7 και 9 του Σεπτέμβρη στο Ελευθερία με τη συμμετοχή της ΟΜΟΝΟΙΑΣ, της Ιταλικής Luparence, της Σλοβάκικης Slov-Matic και της Βουλγάρικης Pro Varna.

Στους εκπροσώπους τον ΜΜΕ μίλησε ο γενικός αρχηγός του τμήματος, κ. Αντώνης Ζυμαράς, ο προπονητής της ομάδας, Κούλλης Μαυρουδής, ο αρχηγός Μανώλης Μανώλη και ο φουτσαλιστής, Βίκτορ Ντιέγκο. Εκ μέρους της διοίκησης μίλησε ο υπεύθυνος γραφείου τύπου, Ανδρέας Δημητρίου. Όλοι τους απηύθυναν κάλεσμα στον κόσμο της ομάδας, να γεμίσει το Ελευθερία και να στηρίξει την προσπάθεια των παικτών της ομάδας μας για την υπέρβαση στην Ευρώπη.

Α.Δημητρίου: «Μεγάλη ικανοποίηση που παίζουμε σε τέτοιο επίπεδο και δεν θα έχουμε ρόλο κομπάρσου. Έγινε τεράστια δουλειά από την επιτροπή φούτσαλ και ειδικά από τον Αντώνη Ζυμαρά και η ομάδα δικαιούται γεμάτο γήπεδο».

Α.Ζυμαράς: «Οι επιτυχίες μας του παρελθόντος είχαν σαν αποτέλεσμα να είμαστε 19οι στην Ευρώπη και να αποφύγουμε τα προκριματικά. Ο Στόχος μας είναι ασφαλώς η πρόκριση για να τα καταφέρουμε όμως θέλουμε τον 6ο μας παίκτη στο πλευρό μας. Τα εισιτήρια είναι σε ελκυστική τιμή (15 ευρώ για τρεις αγώνες). Έχουμε την χρυσή ευκαιρία να γράψουμε ιστορία. Μπορούμε να το καταφέρουμε εάν μας στηρίξει ο κόσμος. Αυτά τα παιδιά το αξίζουν. Ευχαριστίες στους χορηγούς».

Απάντηση σε σχετική ερώτηση: «Το σημαντικότερο όφελος είναι η αναρρίχηση στην κατάταξη της ΟΥΕΦΑ. Εάν κατακτήσουμε ξανά το πρωτάθλημα, του χρόνου σε αυτή τη φάση θα έχουμε 2 εύκολες αντιπάλους. Από κει και πέρα ανεβαίνει και το επίπεδο του αθλήματος. Το συγκεκριμένο τουρνουά αποτελεί διαφήμιση για το Φούτσαλ».

Κ.Μαυρουδής: «Πέρσι καταφέραμε να κερδίσουμε 4 αντιπάλους και καταφέραμε έτσι να είμαστε απευθείας σε όμιλο. Είναι 4 ομάδες και οι 2 συνεχίζουν στο Ελίτ. Η μία από τις δύο ομάδες θα είναι η πρωταθλήτρια Ιταλίας (Luparence) που μπορεί να πάρει και το τρόπαιο. Μένει ένα εισιτήριο και θα το κυνηγήσουμε. Αν πάρουμε το πρώτο παιχνίδι, θα έχουμε πολλές πιθανότητες. Προετοιμαστήκαμε κατάλληλα, είμαι σίγουρος πως οι παίκτες μου θα τα δώσουν όλα. Ο κόσμος πρέπει να καταλάβει πως κάναμε ένα πολύ καλό όνομα και μπορούμε να προκριθούμε».

Μ.Μανώλη: «Εδώ και ενάμιση μήνα δουλεύουμε γι΄αυτά τα παιχνίδια. Είμαστε έτοιμοι, θα τα δώσουμε όλα. Τα λόγια τα κάναμε πράξη και θέλουμε τον κόσμο μας δίπλα μας, για να νιώσουν ξανά περήφανοι».

Β.Ντιέγκο: «Είναι σημαντικό να επιβάλουμε το παιχνίδι μας. Εάν παίξουμε σαν ΟΜΟΝΟΙΑ, θα προκριθούμε! Με τον κόσμο θα τα καταφέρουμε. Εύχομαι να ξεκινήσουμε με νίκη. Ο κόσμος να είναι βέβαιος πως θα μιλήσουμε στο γήπεδο».

 


Το εισιτήριο είναι ενιαίο, έχει κοστολογηθεί στα 15 ευρώ και αφορά τους έξι αγώνες του ομίλου, τρεις εκ των οποίων θα είναι της ομάδας μας. Τα παιδιά κάτω των 12 ετών θα εισέρχονται στο γήπεδο δωρεάν.

Σε πρώτο στάδιο έχουν τυπωθεί 2000 εισιτήρια και είναι διαθέσιμα στην Green Boutique και στο οίκημα του σωματείου.

[fbphotos id=10151191979026203]